Vilgain Čokoládové pecky BIO - gurmánský čokoládový požitek bez sójového lecitinu
Čokoládové kousky se složením, které nemá obdoby: z kvalitní BIO hořké čokolády, jemně dochucené lískovými ořechy nebo kokosovým krémem, bez sójového lecitinu. Díky minimálně 51% obsahu kakaové sušiny zažiješ bohatou a intenzivní kakaovou chuť. Lískooříšková varianta, kterou jsme dosladili bezkalorickým erythritolem, se kromě minima cukru může chlubit také vyšším obsahem vlákniny díky kokosové mouce.
Na pečení i roztopení
Čokoládové pecky můžeš využít na ozdobení kaší, muffinů a muesli. Můžeš je použít při přípravě cookies, lívanců a dalších kulinářských dobrot. Roztopením pak získáš lahodnou polevu s všestranným využitím.
Vzpruha pro mozek a podpora koncentrace
Čisté kakao obsažené v našich čoko‑kouskách je zdrojem cenných flavonoidů, které podporují soustředění a pozornost a jsou známé pro svůj antioxidační účinek.
Vilgain Čokoládové pecky BIO v bodech:
- pecičky z hořké čokolády (min. 51 % kakaové sušiny)
- s obsahem prémiových ingrediencí
- se všestranným využitím v kuchyni
- bez sóji i lepku
- vhodné pro vegany