Vilgain Kukuřičná mouka BIO - alternativa klasické mouky pro celiaky
Vilgain Kukuřičná mouka je skvělou alternativou pro všechny, kteří musí omezit či zcela eliminovat příjem lepku, který je v běžné mouce ve vysoké míře obsažen. S kukuřičnou moukou můžeš pracovat i bez toho, aniž by jsi byl/a na lepek alergický/á, protože v kuchyni má širokou škálu různých využití.
Složení čistě z BIO kukuřice, bez přidaných zbytečností
Vilgain kukuřičná mouka neobsahuje nic jiného než kukuřici, která je rozemleta do podoby jemné mouky. Kukuřice, která je pro výrobu mouky použita, je pěstována v ekologickém zemědělství a celý výrobek je tedy zaštítěn BIO certifikací.
Pracuj s ní jako s obyčejnou moukou, vař, zahušťuj či peč dezerty!
V kuchyni je možné kukuřičnou mouku využít namísto obyčejné mouky a vytvořit tak zcela bezlepkové jídlo. Z mouky můžeš připravovat kaše a další slané i sladké pokrmy, zahušťovat s ní polévky a omáčky nebo v ní obalovat.
Vilgain Kukuřičná mouka BIO v bodech:
- obsahuje pouze kukuřici
- alternativa obyčejné mouky z obilovin
- bez lepku, vhodná do bezlepkové diety
- vhodná na vaření, zahušťování i pečení
- BIO kvalita