4,5
14 hodnocení

Chuť nevýrazná, lehce mléčná. Ale vzhledem k tomu, že slouží především k tomu, aby se do něčeho přidávalo (domácí müsli, koláčky,...) tak to není na škodu. Já přidávám k Vilgain granole a muesli do jogurtu, sypu na kaši i na koláčky. Mám ráda, když má jídlo nějakou křupavou složku, takže za mě parádní věc.

2

Nemusí se dávat jen do sladkých jídel. Jeho neutrální, ale zároveň dobrá chuť se dá dát i do salátů nebo na chlebík s nějakou pomázánkou. 🤩

Chuť je vážně neutrální. Což mě nějdřív trošku zamzrzelo. Jenže... to je právě to super. Že se dá použít jak na slano tak na slano! Solidní nálož bílkovin a božský pokřupání. Co víc od toho chtít?! :)

Skvělá věc do všech jogurtů, kaší, pudingů, dezertů, ale třeba i do oříškovýho másla salátu nebo krémové polívky. Prakticky to můžete nasypat všude, chuťově jsou neutrální. Verze s mléčným proteinem za mě lepší díky vyššímu obsahu bílkovin. Ale hlavně - KŘUPE TO!!