Vilgain Ghí – přepuštěné máslo vhodné na vaření a pečení z českého a slovenského mléka

Vilgain Ghí – přepuštěné máslo vhodné na vaření a pečení z českého a slovenského mléka
🐮🧈
Čisté přepuštěné máslo z kravího mléka
Přepuštěné máslo ghí je všestranný pomocník do kuchyně, který skvěle poslouží na smažení, pečení i vaření. Jídlu dodává příjemnou oříškovou vůni a krémovost. Naše ghí má nízký obsah mléčných bílkovin a je tak vhodné i pro osoby trpící laktózovou intolerancí.
Nepřepaluje se a odolává teplotám až 250°C 🔥
Přepouštěním se z ghí odstraňuje voda i mléčné bílkoviny, což mu zajišťuje vysoký bod zakouření 250°C. Díky tomu se nepřepaluje, při vysokých teplotách nevznikají škodlivé látky a je tak ideální na smažení, pečení i restování.
Skvělý pomocník do kuchyně ✅
Plný esenciálních vitaminů ✅
Ingredience
Přepuštěné máslo 100 % (mléko).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 3655 kJ / 868 kcal |
Tuky | 99,9 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 72 g |
Sacharidy | 0,01 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,01 g |
Laktóza | <0,01 g |
Návod k použití
- Ghee přepuštěné máslo má vysoký kouřový bod (250 °C).
- Ideální pro smažení, každodenní vaření a pečení.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte při teplotě do 25 °C.
- Případná změna konzistence není závadou.
- Spotřebujte do 5 měsíců po otevření.