Vilgain Kampotský pepř bílý - delikátní druh pepře s tóny mentolu, citrusů a eukalyptu
Vilgain Kampotský pepř patří mezi nejlepší pepře na světě. Pochází ze stejnojmenné oblasti poblíž Thajského zálivu, který je specifický dusným klima těžké hlinité půdy. Tato kombinace vytváří dokonalý základ pro výslednou kvalitu pepře. Pěstování se provádí tradičně ručně a bez použití umělých hnojiv a pesticidů.
Bílý kampotský pepř je delikátní druh pepře, který se jako jeden z mála získává z plně zralých červených zrn, zbaven slupky a sušen na kambodžském slunci. Má jemné aroma s tóny mentolu, citrusů a eukalyptu. Skvěle se hodí k sýrům, na ryby, světlé omáčky, vývary a k zelenině.
Vilgain Kampotský pepř bílý v bodech:
- ručně sbírané bobule kvalitního pepře
- pěstování bez umělých hnojiv a pesticidů
- ideální podmínky poblíž pobřeží Thajského zálivu
- jemné aroma s tóny mentolu, citrusů a eukalyptu
- ideální k sýrům, na ryby, světlé omáčky a vývary