Vilgain Kešu lískooříškový krém BIO - sametově hebký krém s perfektně vyladěnou chutí z výběrových ingrediencí
Zamiluj se do ultra krémového másla 100% z BIO ingrediencí. Základ tvoří jemný krém z kešu a lískových oříšků, který má sám o sobě hebkou, na jazyku se rozplývající strukturu. Doplněním o kakaové máslo jsme docílili ještě sametovější konzistence a čokoládovější chuti – někteří u nás v týmu krém přirovnali k bílé čokoládě. Máslo je sladké tak akorát, ale přesto obsahuje jen minimum cukru, a to navíc z datlí, konkrétně z datlového prášku. Kromě toho je krém doslazený ještě erythritolem.
Erythritol je sladidlo přírodního původu s nulovým množstvím kalorií i glykemickým indexem, a díky tomu se vyhneš rozkolísanému krevnímu cukru, chutím na sladké nebo brzkému hladu. Prášek z datlí máslu dodává karamelovější chuť, příjemnou vůni i více mikroživin oproti klasickému rafinovanému bílému cukru.
Máslo si můžeš vychutnat samotné na lžičce, vyšperkovat jím toasty a snídaňové kaše nebo použít jako přísadu na vaření. Tvým pokrmům dodá skvělou konzistenci, chuť a také cenné živiny.
Vilgain Kešu lískooříškový krém BIO v bodech:
- sametově jemný oříškový krém z bio ořechů
- 100% z BIO ingrediencí
- doslazený erythritolem a práškem z datlí
- obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry
- bez GMO, vegan‑friendly