Vilgain Kešu máslo z aktivovaných ořechů BIO ⁠–⁠ delikátní krém z nepražených ořechů se skvělou texturou

Vilgain Kešu máslo z aktivovaných ořechů BIO ⁠–⁠ delikátní krém z nepražených ořechů se skvělou texturou

Vilgain Kešu máslo z aktivovaných ořechů BIO - ručně zpracované krémové kešu máslo

Vilgain Kešu máslo z aktivovaných ořechů BIO je ultra jemné ručně zpracované máslo 100% z aktivovaných kešu oříšků té nějvyšší jakosti. Maximálně čisté složení bez přidaného rafinovaného cukru, soli či olejů.

Aktivace zajistí skvělou chuť i texturu

Při ručním procesu aktivace jsou kešu nejprve na několik hodin namočeny do čerstvé vody, aby začaly klíčit. Poté se několik hodin suší horkým vzduchem a pečlivě se namelou až do podoby sametově jemného másla. Takto zpracované kešu jsou chuťově excelentní a mají super krémovou konzistenci. Jsou sladší a méně hořké než běžné kešu.

Nepražené

Kešu zpracované při teplotě do 42°C obsahují maximální množství vitaminů a antioxidantů a jsou zachovány všechny zdravé tuky v té nejlépe využitelné formě.

Do kaší, na palačinky nebo na pečení

Máslo představuje výborný zdroj přírodní energie, na kterém si navíc královsky pochutnáš. Lehká jemná konzistence umožňuje okamžité použití do zdravé kuchyně nebo jako pochoutka pro doplnění denního příjmu živin.

Vilgain Kešu máslo z aktivovaných ořechů BIO v bodech:

  • 100 % aktivované organické kešu
  • raw nepražené
  • obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry
  • ručně vyrobené bez jakýchkoliv aditiv
  • krémově jemná konzistence a sladká chuť
  • kešu jsou bohatý zdroj vitaminů, minerálních látek a antioxidantů
Balení: 200 g
100 g
Energetická hodnota2520 kJ / 606 kcal
Tuky45 g
- z toho nasycené mastné kyseliny7,8 g
Sacharidy27 g
- z toho cukry5,9 g
Vláknina3,6 g
Bílkoviny22 g
Sůl0 g

Ingredience

BIO kešu ořechy 100 %.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Upozornění

  • Potravina.
  • Spotřebujte do 2 měsíců po otevření.
  • Skladujte v suchu, chaňte před teplem.
  • Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem.
  • Může se projevit separace oleje na povrchu směsi, proto doporučujeme vždy před konzumací řádně rozmíchat.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Související produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní také nakoupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,8
57 hodnocení

Nevím, jak to jíst. Je tuhý jako pasta a v ústech nepříjemný. Kvalita je určitě vynikající.

Dobrý den Hano, tuhou konzistenci másla by mohly způsobit nízké teploty. Doporučujeme máslo krátce dát na teplé místo – například na topení nebo do vodní lázně. Pokud to nepomůže, neváhejte nás kontaktovat. Přeji Vám hezký den,

Naprosto úžasné kešu máslíčko!

Najlepšie maslo 😊 ak vam nechuti arašidove tak toto urcite bude 😊

Vyborna do ovsenej kase

1
zodpovězený dotaz
Také jsem dříve namáčel ořechy, ale pak k tomuto tématu začaly vycházet různé studie (např. tato https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.126529), které vyvrací pozitivní účinek namáčení ořechů a naznačují spíše zhoršení nutričních hodnot. Namáčení luštěnin a obilovin naopak potvrzují účinek (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4325021/), ale ne ořechů. Z čeho tedy prosím usuzujete, že jsou “aktivované” ořechy lepší? Díky.