Vilgain Máslo z pražených loupaných mandlí BIO - nasládlé oříškové máslo bez jakýchkoliv aditiv
Vilgain Máslo z loupaných mandlí BIO je vyrobeno 100% z blanšírovaných mandlí pražených horkým vzduchem. Používáme pouze výběrové mandle, které pochází od BIO farmářů z italského ostrova Sicílie. Právě oblast u sopky Etna je díky svým klimatickým podmínkám vhodná pro pěstování mandlí. Životní prostředí zde není kontaminováno a sběr provádí místní pracovníci.
Výraznější mandlová chuť
Při procesu blanšírování se mandle šetrně za působením tepla zbaví tenké hnědé slupky. Máslo pak dostane krémovou barvu a zvýrazní se nasládlá chuť samotných mandlí.
Pouze mandle, rozemleté na máslo, zcela bez přidaných aditiv
Žádná zbytečná aditiva jako sladidla, umělá aromata a konzervanty zde nenajdeš. Naopak se máslo pyšní obsahem nenasycených mastných kyselin, které jsou pro tvé tělo velmi důležité.
Kromě toho jsou mandle bohaté na celou řadu vitaminů, antioxidantů a minerálních látek. Patří například k nejbohatším zdrojům vitaminu E. Nesmíme zapomenout ani na vysoký obsah bílkovin a vlákniny, která se postará o napomáhá správné funkci střevního mikrobiomu.
Do ovesných kaší, na palačinky nebo do smoothies
Máslo představuje výborný zdroj přírodní energie, na kterém si navíc královsky pochutnáš. Je vhodné jako pomocník do zdravé kuchyně nebo jako pochoutka pro doplnění denního příjmu makroživin. Lehká konzistence umožňuje okamžité použití např. pro obohacení ovesné kaše s mlékem nebo proteinového nápoje, a to jak chutí, tak svým významným nutričním složením.
Vilgain Máslo z pražených loupaných mandlí BIO v bodech:
- 100% mandlové máslo
- šetrně blanšírované mandle pražené horkým vzduchem
- BIO kvalita
- bez zbytečných přísad
- obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry
- obsahuje nenasycené mastné kyseliny, bílkoviny a vlákninu
- zdrojem celé řady vitaminů, antioxidantů a minerálních látek
- přírodní zdroj energie
- lehká konzistence