Vilgain Pizza Base ⁠–⁠ hotové italské těsto na pizzu pouze z 7 ingrediencí

Vilgain Pizza Base ⁠–⁠ hotové italské těsto na pizzu pouze z 7 ingrediencí

Udělej si vlastní pizzu z italského těsta za pár minut

S Vilgain® brandem se snažíme usnadňovat cestu ke kvalitnímu jídlu z přirozených surovin a tohle těsto je přesným příkladem takového food hacku. Pizza s ním vezme tak málo času a tak skvěle chutná, že si budeš říkat “Kde tohle těsto bylo celý můj  život?!”

Pizza za 10 minut i s pečením

Postup je jednoduchý. Přidej na těsto ingredience dle libosti a zapeč je spolu v troubě na 180 °C po dobu 4 - 5 min. 

Rozbalíš obal

Přidáš co chceš

– 3 min –

4 - 5 min pečeš v troubě na 180° C

– 7 min –

Máš hotovo

– 10 min –

Čisté a jednoduché složení z přírodních ingrediencí

Základ tvoří pouze 6 přírodních ingrediencí bez jakýchkoliv konzervantů, barviv a dochucovadel pro co nejlepší chuť a výživovou hodnotu.

Italský olivový olej je tu pro lepší chuť a příjemnou vláčnost těsta

Směs italské mouky se postará o autentickou chuť a texturu. V tomto sektoru balených pizza základů je unikátní

Sušený kvásek díky němuž se ti bude pizza lépe trávit

Alternativní příprava na pánvi

Pokud nemáš troubu nebo se ti ji nechce zdlouhavě nahřívat, těsto s toppingem můžeš dát na pánev, přykrýt ji poklicí a zapéct dokud nebudou okraje příjemně zlatavé. Bude stačit 3 - 6  minut dle pánve a intenzity tepla.

Balení: 280 g (2 ks)

Průměr: 25 cm (+/- 1,5 cm)

100 g 140 g (1 plátek)
Energetická hodnota 1187 kJ / 282 kcal 1662 kJ / 395 kcal
Tuky 6,3 g 8,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g 1,7 g
Sacharidy 47 g 65,8 g
- z toho cukry 6,8 g 9,5 g
Vláknina 3 g 4,2 g
Bílkoviny 7,7 g 10,8 g
Sůl 1 g 1,4 g

Ingredience

Pšeničná mouka (53 %), voda, semolinová mouka (pšenice) (9 %), extra panenský olivový olej (6 %), sůl, sušený kvásek (pšenice).

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení výrobku. Výrobek může obsahovat stopy sóji. 

Doporučení výrobce

  • Návod k přípravě: 
    • Předehřejeme troubu na 220 °C. Pečeme na pečícím papíře po dobu 7-8 minut. Doba pečení se může lišit v závislosti na vaší troubě a přísad, které na pizzu zvolíte.
    • Pizzu je možné připravit také za pomoci pánve.

Upozornění

  • Potravina.
  • Uchovávejte v suchu a temnu.
  • Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte 2-3 dnů.
  • Ošetřeno ethylalkoholem.
  • Vilgain s.r.o. (dříve Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dříve Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________

Související produkty

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

Ostatní také nakoupili

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________