Vilgain Protein na pečení – pro super vláčnou strukturu, 87 % mléčných bílkovin, nižší obsah laktózy
Vilgain Protein na pečení – pro super vláčnou strukturu, 87 % mléčných bílkovin, nižší obsah laktózy
Ingredience
Směs mléčných proteinů (syrovátkový proteinový izolát, mléčné proteiny).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, ostatních skořápkových plodů a arašídů.
Ostatní nakupují společně
Vilgain Protein na pečení - ready to mix protein, který vylepší každý tvůj pekařský počin
Speciální protein na pečení? Ano, a je to pecka. Unikátní směs kvalitního mléčného proteinu z Dánska, se kterým vykouzlíš bílkovinami nabušené sladké i slané dobroty. Navržený tak, aby odolal i vyšším teplotám a zachoval si perfektní texturu.
Dokonale jemná a vláčná struktura
Můžeš jím nahradit až 30 % mouky v receptech. Dodá jim super krémovou a vláčnou konzistenci, kterou budeš zbožňovat. Výrobky upečené z klasických proteinů jsou totiž často suché a drolivé. Tohle je přesný opak.
87 % těch nejkvalitnějších bílkovin
To, že se jedná o protein do pečení, nic nemění na tom, že jsme ho sestavili z těch nejhodnotnějších dostupných bílkovin. Syrovátkový izolát je špička mezi proteiny, má nižší obsah tuku a cukru a naopak vyšší obsah bílkovin. Doplňuje ho mléčný protein. Oba proteiny se dle DIAAS (nejmodernější metodika určování kvality bílkovin) řadí mezi excelentní zdroje bílkovin a využitelností se převyšují i hovězí maso.
Skvělá stravitelnost
Díky tomu, že je produkt ve formě izolátu obsahuje směs méně laktózy, a je tak pro tvé tělo lépe stravitelná.
Proteinové palačinky, low‑carb chleba
Obohať o bílkoviny a zlepši strukturu čehokoliv. Je bez příchutě, takže se skvěle hodí do ranních kaší, wafflí, dortů, cookies, muffinů a brownies. Poradí si ale se zahuštěním omáčky. Bez drolení či zdrcnutí.
Vilgain Protein na pečení v bodech:
- speciální směs mléčných proteinů na pečení
- dodá perfektní texturu a vláčnost
- 87 % kvalitních bílkovin
- méně laktózy
100 g | |
Energetická hodnota | 1535 kJ / 362 kcal |
Tuky | 1,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 0,3 g |
- z toho cukry | 0,3 g |
Bílkoviny | 87 g |
Sůl | 0,9 g |
Ingredience
Směs mléčných proteinů (syrovátkový proteinový izolát, mléčné proteiny).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, ostatních skořápkových plodů a arašídů.
Návod k použití
- Dokáže nahradit až 30 % mouky v receptech.
- Vhodné pro přípravu nízkosacharidového chleba, koláčů, sušenek, muffinů, palačinek, brownies nebo pizzy.
- Chutná dobře ve slaných i sladkých variantách.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.