Vilgain Pšeničná celozrnná mouka BIO – mouka z celých zrn z českých a slovenských ekopolí, šetrně sušená teplým vzduchem, s vysokým obsahem vlákniny
Vilgain Pšeničná celozrnná mouka BIO – mouka z celých zrn z českých a slovenských ekopolí, šetrně sušená teplým vzduchem, s vysokým obsahem vlákniny
Vilgain Celozrnná pšeničná mouka BIO - z celých zrn a bohatým obsahem vlákniny
Celozrnná pšenice z českých a slovenských ekopolí, šetrně sušená teplým vzduchem, které zajistí uchování důležitých nutrientů během dalšího zpracování - to je přesně to, co zaručí kvalitu, kterou v balení dostaneš.
V malých várkách pro maximální čerstvost
Vilgain celozrnná pšeničná mouka je ideální základ pro pečení sladkého pečiva, koláčů nebo chlebů, ale také skvělé zahušťovadlo polévek a omáček. Mouka se připravuje pro každou várku zvlášť, nemele se do zásoby, a to ti zaručí její maximální čerstvost. Kromě toho všeho dostaneš do pokrmů taky poctivou porci bílkovin a vlákniny.
Dvojnásobné množství vlákniny oproti klasické pšeničné mouce
Oproti klasické pšeničné mouce má ta celozrnná dvojnásobné množství vlákniny, a to 7 g vlákniny na 100 g produktu. Jakto? Na její výrobu se totiž rozemlela celá zrna pšenice. Nevyhodil se tak jejich obal, který v sobě vlákninu má. Díky tomu je barva celozrnné pšeničné mouky lehce tmavší, takže ideální do kakaových dezertů či pečiva.
Vilgain Celozrnná pšeničná mouka BIO v bodech:
- z celých pšeničných zrn
- dvojnásobný obsah vlákniny oproti klasické pšeničné mouce
- ideální na pečení i na zahuštění polévek a omáček
- vyráběna v malých šaržích pro maximální čerstvost
- sušená šetrně, teplým vzduchem
- z kontrolovaného ekologického zemědělství
- dlouhá trvanlivost
Ingredience
BIO celozrnná pšeničná mouka 100 %.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1470 kJ / 346 kcal |
Tuky | 2,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 64,2 g |
- z toho cukry | 1,4 g |
Vláknina | 7 g |
Bílkoviny | 13,5 g |
Sůl | 0 g |
Doporučení výrobce
- Použijte na vaření a pečení.
- Kvůli vyššímu obsahu vlákniny doporučujeme s celozrnnou pšeničnou moukou začínat postupně.
- Nejprve nahradit celozrnnou pšeničnou moukou 1/3 klasické mouky a postupně poměr navyšovat.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na suchém místě při teplotě do 25 °C.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.