Celozrnná pšenice z českých a slovenských ekopolí, šetrně sušená teplým vzduchem, které zajistí uchování důležitých nutrientů během dalšího zpracování - to je přesně to, co zaručí kvalitu, kterou v balení dostaneš.
Vilgain celozrnná pšeničná mouka je ideální základ pro pečení sladkého pečiva, koláčů nebo chlebů, ale také skvělé zahušťovadlo polévek a omáček. Mouka se připravuje pro každou várku zvlášť, nemele se do zásoby, a to ti zaručí její maximální čerstvost. Kromě toho všeho dostaneš do pokrmů taky poctivou porci bílkovin a vlákniny.
Oproti klasické pšeničné mouce má ta celozrnná dvojnásobné množství vlákniny, a to 7 g vlákniny na 100 g produktu. Jakto? Na její výrobu se totiž rozemlela celá zrna pšenice. Nevyhodil se tak jejich obal, který v sobě vlákninu má. Díky tomu je barva celozrnné pšeničné mouky lehce tmavší, takže ideální do kakaových dezertů či pečiva.