Vilgain Špaldové těsto na pizzu BIO – 100% přírodní a pouze z 6 kvalitních ingrediencí
Vilgain Špaldové těsto na pizzu BIO – 100% přírodní a pouze z 6 kvalitních ingrediencí
Ingredience
Špaldová pšeničná mouka* (52 %), voda, celozrnná špaldová pšeničná mouka* (9 %), extra panenský olivový olej* (5 %), sůl, droždí, přírodní rozmarýnové aroma.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení výrobku. Výrobek může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Zemědělská produkce EU.
Ostatní nakupují společně
Vilgain Špaldové těsto na pizzu BIO - připrav si lahodnou pizzu z BIO špaldové mouky
Pizzy není nikdy dost! Tvůj oblíbený základ na pizzu si teď můžeš vychutnat i v BIO špaldové variantě. Stejně jako u původního základu se můžeš spolehnout na kvalitní produkt z přírodních surovin se skvělou strukturou a lahodnou chuť.
Hotovo do 10 minut v troubě nebo na pánvi
Stačí přidat oblíbené ingredience, zapéct v troubě po dobu 7‑8 minut a můžeš servírovat. Alternativně můžeš klidně použít jen pánvičku. Těsto s toppingem stačí na 3‑6 minut vložit na pánev a přikrýt poklicí.
Čisté a jednoduché složení z přírodních ingrediencí
Základ tvoří pouze 6 vybraných ingrediencí bez jakýchkoliv umělých konzervantů a dochucovadel. Italský olivový olej dodá lepší chuť a společně s kváskem se postará o příjemnou vláčnost těsta.
Nešlechtěná pšenice s výraznější chutí
Směs špaldové a celozrnné špaldové mouky má výraznější chuť a lehce oříškovou vůni. Pšenice špalda je nešlechtěná a zachovává si přirozený obsah minerálních látek a vlákniny.
Vilgain Špaldové těsto na pizzu BIO v bodech:
- BIO základ na pizzu vyrobený v Itálii
- skvělá chuť i struktura díky špaldové mouce
- pouze 6 přírodních ingrediencí
- bez zbytečných aditiv
- připraveno v troubě nebo na pánvi do 10 minut
Průměr: 25 cm (+/- 1,5 cm)
100 g | 130 g (1 plátek) | |
Energetická hodnota | 1163 kJ / 276 kcal | 1512 kJ / 359 kcal |
Tuky | 6,2 g | 8,1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g | 1,2 g |
Sacharidy | 45 g | 58,5 g |
- z toho cukry | 1,2 g | 1,6 g |
Vláknina | 3,9 g | 5,1 g |
Bílkoviny | 8,1 g | 10,5 g |
Sůl | 1,8 g | 2,3 g |
Ingredience
Špaldová pšeničná mouka* (52 %), voda, celozrnná špaldová pšeničná mouka* (9 %), extra panenský olivový olej* (5 %), sůl, droždí, přírodní rozmarýnové aroma.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení výrobku. Výrobek může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Zemědělská produkce EU.
Návod k přípravě
- Předehřejeme troubu na 220 °C.
- Pečeme na pečícím papíře po dobu 7‑8 minut.
- Doba pečení se může lišit v závislosti na vaší troubě a přísad, které na pizzu zvolíte.
Upozornění
- Potravina.
- Díky použití BIO špaldové mouky se může pizza více trhat - není závada produktu.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2‑3 dnů.