Vilgain Špaldové těsto na pizzu BIO ⁠–⁠ 100% přírodní a pouze z 6 kvalitních ingrediencí

Vilgain Špaldové těsto na pizzu BIO ⁠–⁠ 100% přírodní a pouze z 6 kvalitních ingrediencí

Vilgain Špaldové těsto na pizzu BIO - připrav si lahodnou pizzu z BIO špaldové mouky

Pizzy není nikdy dost! Tvůj oblíbený základ na pizzu si teď můžeš vychutnat i v BIO špaldové variantě. Stejně jako u původního základu se můžeš spolehnout na kvalitní produkt z přírodních surovin se skvělou strukturou a lahodnou chuť.

Hotovo do 10 minut v troubě nebo na pánvi

Stačí přidat oblíbené ingredience, zapéct v troubě po dobu 7‑8 minut a můžeš servírovat. Alternativně můžeš klidně použít jen pánvičku. Těsto s toppingem stačí na 3‑6 minut vložit na pánev a přikrýt poklicí.

Čisté a jednoduché složení z přírodních ingrediencí

Základ tvoří pouze 6 vybraných ingrediencí bez jakýchkoliv umělých konzervantů a dochucovadel. Italský olivový olej dodá lepší chuť a společně s kváskem se postará o příjemnou vláčnost těsta.

Nešlechtěná pšenice s výraznější chutí

Směs špaldové a celozrnné špaldové mouky má výraznější chuť a lehce oříškovou vůni. Pšenice špalda je nešlechtěná a zachovává si přirozený obsah minerálních látek a vlákniny.

Vilgain Špaldové těsto na pizzu BIO v bodech:

  • BIO základ na pizzu vyrobený v Itálii
  • skvělá chuť i struktura díky špaldové mouce
  • pouze 6 přírodních ingrediencí
  • bez zbytečných aditiv
  • připraveno v troubě nebo na pánvi do 10 minut
Balení: 390 g (3 ks)

Průměr: 25 cm (+/- 1,5 cm)

100 g130 g (1 plátek)
Energetická hodnota1163 kJ / 276 kcal1512 kJ / 359 kcal
Tuky6,2 g8,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,9 g1,2 g
Sacharidy45 g58,5 g
- z toho cukry1,2 g1,6 g
Vláknina3,9 g5,1 g
Bílkoviny8,1 g10,5 g
Sůl1,8 g2,3 g

Ingredience

Špaldová pšeničná mouka* (52 %), voda, celozrnná špaldová pšeničná mouka* (9 %), extra panenský olivový olej* (5 %), sůl, droždí, přírodní rozmarýnové aroma.

*z ekologického zemědělství.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení výrobku. Výrobek může obsahovat stopy sóji a hořčice. 

Zemědělská produkce EU.

Návod k přípravě

  • Předehřejeme troubu na 220 °C.
  • Pečeme na pečícím papíře po dobu 7‑8 minut.
  • Doba pečení se může lišit v závislosti na vaší troubě a přísad, které na pizzu zvolíte.

Upozornění

  • Potravina.
  • Díky použití BIO špaldové mouky se může pizza více trhat - není závada produktu.
  • Skladujte na chladném a suchém místě.
  • Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2‑3 dnů.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________

Související produkty

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

Ostatní také nakoupili

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________