Vilgain Tuňák bílý ventresca v bio extra panenském olivovém oleji - filety z nejcennější části tuňáka bohaté na omega‑3
Křehké a zdravými tuky nabité maso z břicha tuňáka bílého je považováno za jednu z nejcennějších rybích pochoutek vůbec. Narozdíl od hřbetu je maso mnohem jemnější, šťavnatější a má mírně sladší chuť.
Udržitelný rybolov a ruční zpracování
K lovu tuňáků používáme udržitelné metody využívající pouze háčky a vlasce, které jsou šetrné k jejich výlovu. Také díky tomu se naše ryby mohou pyšnit certifikací MSC (Marine Stewardship Council), která ti poskytne jistotu ohledně udržitelnosti, zodpovědnost v dodržování rybářských praktik a transparentnost původu. Po výlovu pokračují bílí tuňáci do španělského La Rioja a ti nejlepší se zpracují tradičními technikami místního rodinného podniku s bohatou historií v rybím průmyslu.
Nejlepší kousek se spoustou živin
Jemná a mírně sladká chuť ryby je doplněná extra panenským olivovým olejem a je o něco vláčnější než tuňák ve vlastní šťávě. Co ale povyšuje ventrescu na vskutku výjimečnou potravinu, je pestrá škála nutrientů, bez kterých se tvé tělo neobejde.
Na prvním místě najdeš omega‑3 mastné kyseliny, kterých má tuňák opravdu požehnaně a v oblasti břicha ještě více než v jiných částech. Je perfektním zdrojem plnohodnotných bílkovin, draslíku, vitaminu B6 nebo vitaminu B12.
V praktické skleničce je pouze rybí maso, olivový olej a špetka soli. Žádné další ingredience, které tam být nemají, jako např. umělé konzervanty. Vyzkoušej tuňáka s teriyaki omáčkou a rýží, v salátu s cherry rajčátky a rukolou nebo jím nahraď mleté hovězí v nabušeném rybím burgeru.
VIlgain Tuňák bílý ventresca v bio extra panenském olivovém oleji v bodech:
- šťavnaté maso z nejcennější části tuňáka, z břicha
- jemná a šťavnatá chuť s vláčnou texturou
- z udržitelného rybolovu a certifikací MSC
- kompletní zpracování rodinným podnikem z La Rioja
- vysoký obsah bílkovin a omega‑3 mastných kyselin
- extra čisté složení pouze s třemi ingrediencemi