4,4
220 hodnocení

Vyzkoušela jsem liquid egg whites, jiné práškové, ale tyhle jsou naprosto nepřekonatlené. Trocha mléka, odměrka bílků a za 5 minut mám krásnou nadýchanou "palačinku" na světě. Žádný kypřící prášek ani další přísady. Házím do svých must-have! Žádný zápach, žádná pachuť. ❤️

Používám už dlouho, skvělý zdroj bílkovin. Já přidávám opečená rajčata, porek/cibulku, sunku a chemicka chut nejde citit! Doporucuji i na sladko

Jeden z nejduležitějších pomocníků v kuchyni. Když se naučíte v jakém poměru je mýchat aby byly ideální, už se bez nich neobejdete.

Skvělý pomocník při pečení nebo doplnění bílkovin do kaše. Mnohem lepší než tekuté bílky, protože vydrží dlouho a stačí je smíchat s vodou.

Sušené bílky jsou nepostradatelnou ingrediencí do mých ječných lívanečků - s klasickými bílky je nikdy nemám tak nadýchané.

Nevíte, čím doplnit kvalitní bílkoviny? Vaječné bílky jsou jasná odpověď! Hodí se do kaše, do receptů, nebo si z nich uděláte omeletu. Já přidávám do ovesné kaše, kde vytvoří krásně krémovou konzistenci!

Pokud rádi pečete, určitě je využijete. Rychlá záchrana, když doma není dost vajec :)

Sušené bílky používám na šlehání, kdy nechci vyhazovat žloutek. Nejčastěji na pečení nebo do těsta na lívance. Navíc klasický bílek se rovná 4g sušených bílků, takže vám balení vydrží i poměrně dlouho.

Výborná věc, na pečení, do kaše atd…míchám 10g bílků a 50ml vody 👌

Ak zvykneš piecť/variť vysoko bielkovinové jedlá, toto je super ingrediencia, kedy nemusíš zbytočne vyhadzovať žĺtka. Stačí metličkou rozmiešať s vodou a vyšľahať penu z bielkov, poprípade tuhý sneh a pridať do tepelne upravených pokrmov.