Vilgain Vanilkový cukr BIO – voňavý mix brazilského cukru a bourbonské vanilky
Vilgain Vanilkový cukr BIO – voňavý mix brazilského cukru a bourbonské vanilky
Ingredience
Třtinový cukr* 93 %, vanilkový prášek Bourbon* 7 %.
*z ekologického zemědělství.
Země původu: Brazílie a Madagaskar.
Vilgain Vanilkový cukr BIO - oslaď si svůj oblíbený dezert třtinovým cukrem s vanilkou z Madagaskaru
Vilgain Vanilkový cukr BIO je voňavý mix BIO třtinového cukru z Brazílie a pravé, drcené Bourbon vanilky z Madagaskaru.
Vanilkový cukr je tradiční evropské sladidlo, které ti poslouží jako jedna ze základních surovin pro pečení dezertů nebo k dochucení lívanců a palačinek. Výborně doplní i teplé nápoje, jako je čaj, svařené víno nebo punč, a dodá jim jedinečnou chuť a aroma s nádechem Vánoc.
Na přidané Bourbon vanilce jsme nešetřili a díky tomu ji ve směsi uvidíš opravdu požehnaně a se 7 % obsaženého vanilkového prášku se řadí k cukrům s nejvyšším obsahem vanilky na českém trhu. Levnější varianty se pohybují maximálně do pěti procent anebo jsou dokonce ochuceny syntetickými náhražkami.
Vilgain Vanilkový cukr BIO v bodech:
- třtinový cukr z Brazílie
- 7 % pravé Bourbon vanilky z Madagaskaru
- podobná sladivost jako běžný řepný cukr
- ideální na oslazení dezertů
- vhodné k dochucení horkých nápojů
- v BIO kvalitě
Ingredience
Třtinový cukr* 93 %, vanilkový prášek Bourbon* 7 %.
*z ekologického zemědělství.
Země původu: Brazílie a Madagaskar.
Návod k použití
- Na oslazení menších dezertů (lívance, palačinky) a docílení vanilkové chuti stačí 1 lžička (4 g).
- Na oslazení větších dezertů (bábovka, koláče) a docílení intenzivnější chuti použijte 2 lžičky (8 g).
Upozornění
- Sladidlo.
- Skladujte v suchu mimo přímé sluneční záření.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.