Vilgain Těsto na pizzu ⁠–⁠ pro přípravu domácí italské pizzy, pouze 5 přírodních ingrediencí

Vilgain Těsto na pizzu ⁠–⁠ pro přípravu domácí italské pizzy, pouze 5 přírodních ingrediencí

Udělej si vlastní pizzu z italského těsta za pár minut

S Vilgain® brandem se snažíme usnadňovat cestu ke kvalitnímu jídlu z přirozených surovin a tohle těsto je přesným příkladem takového food hacku. Pizza s ním vezme tak málo času a tak skvěle chutná, že si budeš říkat “Kde tohle těsto bylo celý můj život?!”Navíc se díky nové technologii výroby netrhá a skvěle drží tvar.

Pizza za 10 minut i s pečením

Postup je jednoduchý. Přidej na těsto ingredience dle libosti a zapeč je spolu v troubě na 220 °C po dobu 7 - 8 min. 

Rozbalíš obal

Přidáš co chceš

– 2 min –

7 - 8 min pečeš v troubě na 220° C

– 8 min –

Máš hotovo

– 10 min –

Čisté a jednoduché složení z přírodních ingrediencí

Základ tvoří pouze 5 přírodních ingrediencí bez jakýchkoliv konzervantů, barviv a dochucovadel pro co nejlepší chuť a výživovou hodnotu.

Italský olivový olej je tu pro lepší chuť a příjemnou vláčnost těsta

Směs italské mouky se postará o autentickou chuť a texturu. V tomto sektoru balených pizza základů je unikátní

Sušený kvásek díky němuž se ti bude pizza lépe trávit

Alternativní příprava na pánvi

Pokud nemáš troubu nebo se ti ji nechce zdlouhavě nahřívat, těsto s toppingem můžeš dát na pánev, přikrýt ji poklicí a zapéct dokud nebudou okraje příjemně zlatavé. Bude stačit 3 - 6  minut dle pánve a intenzity tepla.

Jaký je rozdíl mezi našimi pizzami?

Ačkoliv to tak na první pohled nevypadá, nějaké rozdíly mezi našimi základy přeci jen existují. A to (kromě očividného rozdílu ve tvaru) hlavně v typu použitých mouk, a tedy i jejich následné struktuře a stravitelnosti.

Vilgain® Těsto na pizzu Vilgain® Těsto na pizzu grande Vilgain® Těsto na pinsu Vilgain® Bezlepkové těsto na pizzu
Tvar
Tvar
Tvar
Tvar
kulatý kulatý podlouhlý oválný až obdélníkový kulatý
Velikost
Velikost
Velikost
Velikost
průměr 25 cm průměr 32 cm rozměry 35 x 19 cm průměr 30 cm
Struktura
Struktura
Struktura
Struktura
tenčí a křupavá více nadýchaná, měkká uvnitř a křupavá na povrchu více nadýchaná, měkká uvnitř a křupavá na povrchu tenčí, lehce nadýchaná a křupavá
Použitá mouka
Použitá mouka
Použitá mouka
Použitá mouka
pšeničná a semolinová pšeničná, sójová a rýžová pšeničná, sójová a rýžová bezlepková pšeničná, pohanková a kukuřičná
Doba kynutí
Doba kynutí
Doba kynutí
Doba kynutí
standardní doba kynutí dlouhé pomalé kynutí dlouhé pomalé kynutí dlouhé pomalé kynutí
Zpracování
Zpracování
Zpracování
Zpracování
strojové ruční ruční ruční
Způsob pečení
Způsob pečení
Způsob pečení
Způsob pečení
elektrická pec pec na dřevo pec na dřevo elektrická pec
Koupit Koupit Koupit Koupit
Balení: 280 g (2 x 140 g)

Průměr: 24 cm (+/- 1,5 cm)

100 g 140 g (1 plátek)
Energetická hodnota 1187 kJ / 282 kcal 1662 kJ / 395 kcal
Tuky 6,3 g 8,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g 1,7 g
Sacharidy 47 g 65,8 g
- z toho cukry 6,8 g 9,5 g
Vláknina 3 g 4,2 g
Bílkoviny 7,7 g 10,8 g
Sůl 1 g 1,4 g

Ingredience

Pšeničná mouka (53 %), voda, semolinová mouka (pšenice) (9 %), extra panenský olivový olej (6 %), sůl, sušený kvásek (pšenice).

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení výrobku. Výrobek může obsahovat stopy sóji. 

Doporučení výrobce

  • Návod k přípravě: 
    • Předehřejeme troubu na 220 °C. Pečeme na pečícím papíře po dobu 7‑8 minut. Doba pečení se může lišit v závislosti na vaší troubě a přísad, které na pizzu zvolíte.
    • Pizzu je možné připravit také za pomoci pánve.

Upozornění

  • Potravina.
  • Uchovávejte v suchu a temnu.
  • Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte 2‑3 dnů.
  • Ošetřeno ethylalkoholem.
  • Vilgain s.r.o. (dříve Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dříve Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______

Jak produkt používají ostatní

I ty se můžeš objevit v galerii @Vilgain zmínkou na svém instagramu.

Inspiruj se recepty s tímto produktem

Peach&Basil Pizza

Peach&Basil Pizza

Mini pizza Margherita

Mini pizza Margherita

Pizza 3x jinak by Aktin tým

Pizza 3x jinak by Aktin tým

Zdravá pizza Margherita

Zdravá pizza Margherita

Zdravý vajíčkový salát

Zdravý vajíčkový salát

Související produkty

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______

Ostatní také nakoupili

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______