Wolfberry kokosový sirup BIO - multifunkční sladidlo s karamelovou chutí a nízkým glykemickým indexem
Kokosový sirup je unikátní sladidlo, které se získává z nařezaného palmového okvětí kokosu. Sesbíraný nektar se poté šetrně zahřívá tak, aby se z něho odpařila část vody. Sirup má hustou konzistenci, zlatavou barvu a chuť a vůni exotiky, ve které se snoubí kokos s karamelem. Kokosový sirup má, stejně jako kokosový cukr, přirozeně nižší glykemický index než jiná sladidla a sirupy. Díky všem jeho vlastnostem je často využíván vegany jako náhrada medu.
Kokosový sirup se velmi dobře rozpouští, takže je ideální na slazení teplých i studených nápojů, dresinků nebo zálivek. Oceníš ho i při slazení müsli, při přípravě marinád na maso a grilovanou zeleninu nebo jako pojivo při výrobě domácích cereálních tyčinek. Cukrářským výrobkům, zmrzlině, smoothie a všem sladkým jídlům dodá malé množství kokosového sirupu punc luxusu a dálek. Pro svou vynikající karamelovou příchuť nesmí chybět v žádné domácnosti. Kokosový sirup Wolfberry je v BIO kvalitě z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Wolfberry kokosový sirup BIO v bodech:
- hustý, zdravý sirup z okvětí kokosových palem
- s přirozeným nádechem karamelu a kokosu
- vhodný pro vegany