Detox skladu! Před 3 dny jsme přidali do detoxu nový produkt s 29% slevou  

Wolfberry Třtinový cukr BIO

Wolfberry Třtinový cukr BIO
  • Fotografie 1

Wolfberry Třtinový cukr BIO

4 hodnocení
4.3 / 5 Fantastický produkt
100 %
Doporučuje
4 z 4 uživatelů
2,8 tis.
zobrazení
Tolik uživatelů si produkt prohlíželo

Třtinový cukr krupice Wolfberry BIO má charakteristickou, příjemně karamelovou chuť i vůni, světle hnědou barvu a tvoří ho velmi drobné krystalky. Vyrábí se z cukrové třtiny a je zpracovávaný bez použití jakýchkoliv chemikálií nebo umělých přísad.

  Balení   Dostupnost Cena Počet kusů    
Wolfberry Třtinový cukr BIO 500 g
 
500 g
Dočasně vyprodáno     Hlídat  

Wolfberry BIO Třtinový cukr krupice - cukr z třtinové šťávy

Wolfberry třtinový cukr krupice se vyrábí velmi šetrnou krystalizací třtinové šťávy, díky čemuž v něm zůstává zachováno maximální množství vitamínů a minerálů, které rafinované cukry při jejich zpracování ztrácejí. Má čistou sladkou chuť, která má malinko karamelové a medové podtóny.

Při pěstování cukrové třtiny, ze které se vyrábí, nebyly použity žádné pesticidy a třtina nebyla geneticky modifikovaná. Třtinový cukr krupice se dobře rozpouští, takže je vhodný na slazení teplých i studených nápojů, do dipů, zálivek nebo marinád. Při pečení a vaření můžete s jeho pomocí nahrazovat běžný cukr všude tam, kde ho používáte, takže vám poslouží při pečení buchet, zákusků, cukroví, nebo při doslazování polévek omáček a podobně.

Balení: 500 g
  100 g
Energetická hodnota 1670 kJ / 400 kcal
Tuky 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 99,5 g
- z toho cukry 99,5 g
Bílkoviny 0,5 g
Vitamín A 20 IU (6,8 μg - 0,85 % RHP*)
Vitamín B 1 mg
Vápník 7 mg  (0,88 % RHP)
Železo 0,3 mg (2,14 % RHP)
Draslík 6 mg (0,3 % RHP)
Zinek 0,2 mg (2 % RHP)

*RHP - Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).

Ingredience:

100 % třtinový cukr v BIO kvalitě. Země původu: Argentina.

Doporučení výrobce:

  • Třtinový cukr krupice se dobře rozpouští, takže je vhodný na slazení teplých i studených nápojů, do dipů, zálivek nebo marinád.
  • Při pečení a vaření můžete s jeho pomocí nahrazovat běžný cukr všude tam, kde ho používáte, takže vám poslouží při pečení buchet, zákusků, cukroví, nebo při doslazování polévek omáček a podobně.

Upozornění:

  • Potravina.
  • Cukr skladujte na suchém místě do 65 % relativní vlhkosti vzduchu a při teplotě nepřekračující 25 ° C.
  • BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002

     

Související produkty

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ostatní také nakoupili

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Hodnocení celkem
4.3 / 5
4 hodnocení
Doporučuje
100 %
4 z 4 uživatelů
Šárka Hejduková   Ověřený nákup
před rokem Publikováno dne 19. 4. 2017
Hodnocení celkem:

Cukr

Až na hrudky, co se tvoří, tak dobrý :-)