Je tu někdo, kdo nemá rád pizzu? A tacos? Nevidíme nikoho se hlásit. To znamená, že spojení pizzy a tacos budete jistojistě milovat. 🍕❤️🌮
1 porce obsahuje
- 521 kcal
- 59 g sacharidů
- 17 g tuků
- 33 g bílkovin
Na 4 porce
- 2 Vilgain základu na pizzu
- 140 g rajčatového protlaku
- 220 g rajčat
- 400 g hovězího masa
- 2 lžíce sušené cibule
- 2 lžíce sušeného česneku
- 2 čajové lžičky chilli
- 2 čajové lžičky soli
- 300 g ready to eat fazolí
- zakysaná smetana
- koriandr
- červená cibule
Postup
-
Troubu předehřejeme na 220 °C.
-
Nejdříve si připravíme základ tak, že smícháme rajčatový protlak s předvařenými nebo zakonzervovanými fazolemi.
-
Maso ochutíme sešenou cibulí, česnekem, chilli a solí.
-
Na základ na pizzu naneseme podklad z rajčatového protlaku a fazolí. Na něj naskládáme na kolečka nakrájená rajčata a ochucené maso.
-
Pizzu pečeme v předehřáté troubě 7 minut.
-
Podáváme se zakysanou smetanou, čerstvým koriandrem a červenou cibulkou.
Dobrou chuť!
-
O svojí taco pizzu se s námi podělte na Instagramu s označením @aktinrcepty.