Pro milovníky ovesné kaše na všechny možné způsoby tu máme další variaci na tu pečenou. Dokonale šťavnatou díky jablkům, provoněnou skořicí a medem. Je to ideální melaprep na snídaně, který si jednoduše připravíte na 4 dny dopředu a ráno vám to zachrání minuty při nestíhačkách. Tělo navíc perfektně zasytí. Vyzkoušíte? 🍎
1 porce obsahuje
- 218 kcal
- 25 g sacharidů
- 10 g tuků
- 5,3 g bílkovin
Na 12 porcí
Na základ:
- 200 g Vilgain ovesných vloček
- 300 ml ovesného mléka
- 100 ml vody
- 4 lžíce květového medu
- 2 čajové lžičky skořice
- 80 g vanilkového proteinu
- 2 čajové lžičky mleté vanilky
- 2 jablka
Navrch:
- 70 g mandlí
- 6 lžic Vilgain cheat spread - choco bar
Postup
-
Připravíme si všechny potřebné suroviny.
-
Do menší zapékací formy nasypeme vločky, protein a přidáme vanilku a skořici.
-
Přilijeme med, mléko, vodu a promícháme. Navrch naskládáme na plátky nakrájené jablko a posypeme nasekanými mandlemi.
-
Pečeme na 180 °C 40-45 minut. Polijeme oříškovým krémem a podáváme.
Tak dobré ráno a dobrou chuť!