Arax Rýže SUSHI
Arax Rýže SUSHI - rýže speciálně pěstěná pro přípravu sushi pokrmů
Arax Rýže SUSHI je rýže speciálně určena pro zhotovení sushi pokrmů, to zajistí krátký a baculatý tvar zrnek pěstěný právě pro tyto účely s vysokým obsahem škrobu. Po uvaření má vysoce lepkavou konzistenci a po přidání další zásadní suroviny, kterou je rýžový ocet je rýže připravena na tvarování tvých oblíbených sushi rolek nigiri, maki, uramaki nebo jakýchkoliv jiných.
Na přípravu budeš kromě rýžového octa potřebovat i mořskou řasu Nori, podložku na balení, nakládaný zázvor, sójovou omáčku, wasabi, čerstvou zeleninu, ryby, nebo mořské plody a teprve poté se můžeš pustit do díla.
Arax Rýže SUSHI v bodech:
- rýže určena pro potřeby výroby sushi
- vysoký obsah škrobu
- krátký a baculatý tvar zrnek
- lze z ní vytvořit nigiri, maki, uramaki a mnohé další typy sushi
- bez přidání rýžového octa nedosáhne správné konzistence
Ingredience
Rýže SUSHI.
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku.
Kalorické tabulky
100 g(v surovém stavu) | |
Energetická hodnota | 1494 kJ / 352 kcal |
Tuky | 0,9 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 79 g |
- z toho cukry | 0,5 g |
Bílkoviny | 6,7 g |
Vláknina | 1,5 g |
Sůl | 0,03 g |
Balení: 500 g
Doporučení výrobce
- Rýži důkladně propláchněte ve vlažné vodě.
- Vložte do hrnce a nalijte zhruba tolik vody, aby rýži na sushi přesahovala o 1 cm.
- Přiveďte k varu, poté stáhněte plamen a vařte dokud se voda neodpaří.
- Rýži promíchejte a nechte v hrnci ještě asi 5 minut dojít.
- Poté se smíchá z rýžovým octem na přípravu sushi.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu, chladnu a temnu.
Oblíbené alternativy
Související produkty
Ostatní také nakoupili
Recenze
4,9
13 hodnocení