Rybí konzervy
Ryby představují elegantní způsob, jak do svého jídelníčku dostat notnou dávku bílkovin a, díky obsahu omega 3 mastných kyselin, také pečovat o zdraví svého srdce či správné funkce mozku. Ryby, zejména tučné mořské ryby, jsou bohaté také na řadu vitamínů (obzvláště B12 nebo D) a minerálních látek. I proto doporučují výživoví odborníci konzumovat ryby alespoň dvakrát do týdne.
Kvalitní rybí konzervy představují snadno dostupnou a levnou alternativu k čerstvým rybám, jejichž nabídka bývá mimo přímořské oblasti značně omezená. Konzervy navíc disponují podstatně delší dobou spotřeby bez nutnosti chlazení, a to aniž by byly ochuzeny o některé výživové hodnoty.
Mezi nejvyhledávanější ryby se řadí tuňák, výživová bomba plná bílkovin, losos, luxusní mořská delikatesa, a sardinky, skvělý zdroj vápníku a vitaminu D. Vybírat si můžeš ale také z konzerv s makrelou, ančovičkami či pstruhem.
Pokud hledáš zaručenou kvalitu bez kompromisů, sáhni po rybích konzervách od Vilgainu, u nichž dbáme na udržitelnost stejně jako tradiční zpracování. Za bestsellery platí tuňák ve vlastní šťávě, filety z lososa nebo sardinky v olivovém oleji.