Tuňák

Produktů: 6
Řazení
:
Výchozí
Vilgain Tuňák ve vlastní šťávě
Vilgain Tuňák ve vlastní šťávě ⁠–⁠ ručně zpracovaný, super šťavnatý a z udržitelného rybolovu
120 g
1733
59 Kč
(49,17 Kč / 100 g)
Vilgain Tuňákový krém
Vilgain Tuňákový krém ⁠–⁠ 61 % masa z volně loveného tuňáka pruhovaného, bohaté na zdraví prospěšné tuky, jemná chuť i konzistence
75 g
130
65 Kč
(86,67 Kč / 100 g)
Vilgain Tuňák žlutoploutvý filety ve vlastní šťávě
Vilgain Tuňák žlutoploutvý filety ve vlastní šťávě ⁠–⁠ vysoký obsah omega-3, bez přidaných olejů, z udržitelného rybolovu
200 g
280
119 Kč
(59,50 Kč / 100 g)
Vilgain Tuňák bílý filety v bio extra panenském olivovém oleji
Vilgain Tuňák bílý filety v bio extra panenském olivovém oleji ⁠–⁠ šťavnaté kusy masa, udržitelný rybolov, bohatý na omega-3
200 g
76
169 Kč
(84,50 Kč / 100 g)
Vilgain Tuňákové burgery
Vilgain Tuňákové burgery ⁠–⁠ ready-to-eat tuňákové burgery se špetkou soli, v extra panenském olivovém oleji
170 g
21
169 Kč
(99,41 Kč / 100 g)
Nekton Tuňák ve vlastní šťávě
Výhodná cena
Nekton Tuňák ve vlastní šťávě
1 000 g
172
229 Kč
(22,90 Kč / 100 g)

Tuňák v konzervě

Tuňák se řadí mezi nejběžněji dostupné mořské ryby, které lze koupit jako steak či v konzervované podobě. Tuňák se vyznačuje vysokým obsahem bílkovin, omega 3 mastných kyselin, vitaminu B12 a je také dobrým zdrojem vitaminu D. Navíc obsahuje malé množství tuků, díky čemuž je vhodný také do redukčních diet. U tuňáka v olivovém oleji je však třeba pamatovat na vyšší podíl tukůnálož kalorií.

Tuňák z konzervy platí za rychlou proteinovou svačinku, kterou lze upravit na nespočet způsobů - snadno ho přidáš do sendviče, těstovin, salátů, na pizzu nebo z něj vykouzlíš pomazánku.

Absolutním bestsellerem je náš Tuňák ve vlastní šťávě, který pochází z udržitelného rybolovu, je ručně zpracován a ty se tak můžeš těšit na velké a šťavnaté kousky! Naše tuňákové hejno rozšířili také tuňák žlutoploutvý, tuňák bílý v olivovém oleji nebo tuňák Ventresca, který se řadí k těm nejlahodnějším!

Zobrazit více Zobrazit méně

Mohlo by tě také zajímat