Připravit si doma pizzu s autentickou chutí Itálie nikdy nebylo jednodušší.Proto se vyplatí mít doma ve spíži slušnou zásobu našeho základu na pizzu a oblohu měnit podle nálady a aktuálního stavu lednice.Tentokrát jsme zvolili výbornou kombinaci tuňáka a černých oliv. Po čem sáhneš ty?
1 porce obsahuje
- 615 kcal
- 72 g sacharidů
- 19 g tuků
- 36 g bílkovin
Na 1 porci
- 1 Vilgain základ na pizzu
- 60 g rajčatové passaty
- 60 g tuňáka ve vlastní šťávě
- 40 g mozzarella light
- 10 g oliv
- 50 g rajčat
Postup
-
Troubu předehřejte na 220 °C. -
Základ na pizzu potřete rajčatovou passatou, na to přidejte na plátky nakrájená rajčata, kousky tuňáka, olivy a mozzarellu. Přidat můžete i sušenou bazalku nebo oregano. -
Pizzu pečte 7‑8 minut, dokud se sýr nerozteče a okraje nejsou zlatavé.Podávejte s čerstvou bazalkou a nezapomeňte se nám pochlubit na Instagramu pod hashtagem #aktinrecepty.