Tortilly a wrapy jsou věrní zachránci našeho hladu. Pokud už tě ale tvoje oblíbené kombo omrzelo, přenes se na chvíli do Mexika na nejlepší quesadillu ve fajita stylu. Je nabitá kuřecím masem, mixem zeleniny a dvěma druhy sýra. Po této kombinaci se budeš jen olizovat!
1 porce obsahuje
- 479 kcal
- 56 g sacharidů
- 17 g tuků
- 22 g bílkovin
Na 3 porce
- 70 g červené papriky
- 70 g žluté papriky
- 70 g zelené papriky
- 70 g cibule
- 1 lžíce olivového oleje
- 160 g kuřecího masa
- 40 g cheddaru
- 300 g wrapu
- 5 g sušeného česneku
- 5 g oregana
- 10 g koření fajita
Postup
-
Na olivovém oleji si osmahni kuřecí maso s fajita kořením, česnekem a orgánem. Po cca 5 minutách odstav z plotny.
-
Na pánvi si znovu rozehřej olivový olej a osmahni na něm nakrájenou cibuli a papriky tří barev. Přisyp fajita koření, osol a prohazuj cca 10 minut.
-
Rozpal si další pánev nebo gril, kde na sucho prohřej Vilgain Wrap a polovinu z něj oblož sýrem, zeleninovou směsí, kuřecím masem a opět sýrem. Přelož na polovinu a opeč z obou stran.
-
A pro ještě lepší autentický zážitek podávej s guacamole, rajčatovou salsou, jogurtovým dipem nebo nějakou Vilgain omáčkou.
Dobrou chuť!