Obilné vločky jako fitness snídaně
Vločky představují zdravou a stále oblíbenější alternativu ke klasickým cereáliím. Kromě ovesných vloček je možné si vybrat z rýžových, žitných, špaldových či jáhlových vloček. Všeobecně platí vločky za dobrý zdroj komplexních sacharidů, vlákniny, řady vitaminů a minerálních látek. V nabídce najdeš také vločky bez lepku nebo v BIO kvalitě.
Jak připravit vločky?
Snídaňové vločky jsou extra snadné na přípravu. Stačí smíchat s vodou, mlékem nebo jogurtem a dozdobit oříšky, semínky, čokoládou nebo sušeným ovocem. Jestli chceš snídani ještě o něco povýšit, nezapomeň na protein!
Kromě snídaně či svačiny můžeš z vloček vytvořit müsli, granolu, použít je do smoothies, rozemlít jako náhradu mouky, nebo z nich rovnou péct - cheesecaky, crumble, sušenky, lívance… fantazii se meze nekladou!