Čongrády Luncheon Meat

Čongrády Luncheon Meat - tradiční retro pochoutka
Luncheon je tradiční pochoutka, která v minulosti byla v našich kuchyních jako doma. Čongrády Luncheon Meat předstvauje lahodnou kombinaci vepřového a hovězího masa doplněnou čerstvě namletým pepřem a solí. Luncheon Meat je kompletně bez lepku, proto je vhodný také pro celiaky.
Výrobky Čongrády vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvořil Štefan Čongrády. Ten zúročil své zkušenosti z vesnických zabíjaček a začal vyrábět produkty s vyváženou chutí a ze skutečného masa. Tyto zkušenosti převzala jeho vnučka s manželem a dle této rodinné tradice připravují poctivé masné výrobky z přírodních ingrediencí. Celá výroba prochází pod jejich rukama a tím je tak zaručeno kvalitní zpracování a dosažen ten nejlepší možný výsledek. Maso pochází pouze od prasat z českého chovu.
Čongrády Luncheon Meat v bodech:
- spojení vepřového a hovězího masa
- retro pokrm avšak se stále skvělou chutí
- neobsahuje lepek
Ingredience
Vepřové maso min. 70 % (CZ), hovězí maso min. 17 % (CZ), vepřové sádlo (CZ), vepřová kůže, jedlá sůl.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1206 kJ / 290 kcal |
Tuky | 25 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 7,2 g |
Sacharidy | 0,1 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 16 g |
Sůl | 1,6 g |
Upozornění:
- Potravina.
- Uchovávejte mimo dosah dětí.
- Skladujte v suchu při teplotě 5–30 °C.
- Po otevření skladujte v lednici do 8 °C a spotřebujte do 2 dnů.