Vilgain Diet Whey ⁠–⁠ obohacený o přírodní extrakty pro podporu hubnutí, nízký obsah tuku a cukru, slazeno stévií

Vilgain Diet Whey ⁠–⁠ obohacený o přírodní extrakty pro podporu hubnutí, nízký obsah tuku a cukru, slazeno stévií

Pečlivě vybraná směs 3 proteinů

V každé porci najdeš 22 g těch nejlepších plnohodnotných bílkovin z mléčných zdrojů. Jejich kombinaci jsme navrhli tak, aby se rychlostí vstřebání doplňovali a ty tak mohl získávat aminokyseliny rychle a zároveň po delší dobu.

Syrovátkový izolát
Rychle vstřebatelný protein, perfektní ihned po cvičení

MPC - mléčný proteinový koncentrát
Kombinace syrovátky a kaseinu s vyrovnaným profilem vstřebávání

Kasein
Protein s pomalým nástupem, který tě zasytí na dlouhou dobu

Maximální využitelnost
pro tvé tělo

Všechny použité bílkoviny mají prémiovou využitelnost pro tělo, v případě kaseinu a mléčného koncentrátu dokonce lepší než hovězí maso. S tím se pojí vynikající stravitelnost a vysoký obsah esenciálních aminokyselin.

Mléčný proteinový koncentrát (MPC)

120

Kasein

118

Hovězí maso

110

Syrovátkové proteiny

109

*Nejaktuálnější ukazatel kvality bílkovin na základě obsahu esenciálních aminokyselin a proteinové stravitelnosti. Bílkoviny s DIAAS >75 % jsou hodnocené jako kvalitní, >100 % jde dle FAO o excelentní zdroje bílkovin.

Přírodní podpora hubnutí pomocí zeleného čaje 🍵

Pro co nejlepší účinek nestačí jen málo kalorií. Proto jsme do Diet Whey proteinu přidali koncentrovaný přírodní extrakt ze zeleného čaje standardizovaný na 30 % EGCG. Tato látka oplývá mnoha skvělými účinky, včetně podpory redukce hmotnosti.

Pomáhá se
spalováním tuků,
čímž může urychlit i shazování nadbytečných kil [1]

Podporuje kardiovaskulární zdraví a pomáhá snižovat riziko srdečních onemocnění [2]

Funguje jako
efektivní antioxidant
a podílí se na regulaci krevního cukru [2]

50% extrakt účinné látky HCA
z Garcinie Kambodžské

Tyto malé plody podobné dýni jsou bohatým zdrojem HCA - kyseliny hydroxycitronové. Podle vědeckých studií může extrakt z Garcinie nejenom podpořit spalování tuků [3], ale také regulaci nadbytku volných radikálů [4], a vysoké úrovně LDL cholesterolu [5].

Přirozená barva i dochucení

Striktně se vyhýbáme umělým aromatům a barvivům, které slouží pouze k manipulaci chuti. Náš protein má autentickou příchuť a barvu opravdové čokolády a dalších ingrediencí, doplněnou o čistě přírodní aroma.

Místo sukralózy přírodní
sladidlo z listů stévie

Z rostliny stévie získáváme vysoce hodnotné sladidlo obsahující steviol‑glykosidy. Ty jsou 200–300× sladší než cukr, nijak neovlivňují hladinu krevního cukru a jsou považovány za bezpečné nekalorické sladidlo přírodního původu.

Proč stévie ano a sukralóza ne?