Vilgain Diet Whey – obohacený o přírodní extrakty pro podporu hubnutí, nízký obsah tuku a cukru, slazeno stévií
Vilgain Diet Whey – obohacený o přírodní extrakty pro podporu hubnutí, nízký obsah tuku a cukru, slazeno stévií
Pečlivě vybraná směs 3 proteinů
V každé porci najdeš 22 g těch nejlepších plnohodnotných bílkovin z mléčných zdrojů. Jejich kombinaci jsme navrhli tak, aby se rychlostí vstřebání doplňovali a ty tak mohl získávat aminokyseliny rychle a zároveň po delší dobu.
Maximální využitelnost
pro tvé tělo
Všechny použité bílkoviny mají prémiovou využitelnost pro tělo, v případě kaseinu a mléčného koncentrátu dokonce lepší než hovězí maso. S tím se pojí vynikající stravitelnost a vysoký obsah esenciálních aminokyselin.
Mléčný proteinový koncentrát (MPC)
Kasein
Hovězí maso
Syrovátkové proteiny
*Nejaktuálnější ukazatel kvality bílkovin na základě obsahu esenciálních aminokyselin a proteinové stravitelnosti. Bílkoviny s DIAAS >75 % jsou hodnocené jako kvalitní, >100 % jde dle FAO o excelentní zdroje bílkovin.
Přírodní podpora hubnutí pomocí zeleného čaje 🍵
Pro co nejlepší účinek nestačí jen málo kalorií. Proto jsme do Diet Whey proteinu přidali koncentrovaný přírodní extrakt ze zeleného čaje standardizovaný na 30 % EGCG. Tato látka oplývá mnoha skvělými účinky, včetně podpory redukce hmotnosti.
50% extrakt účinné látky HCA
z Garcinie Kambodžské
Tyto malé plody podobné dýni jsou bohatým zdrojem HCA - kyseliny hydroxycitronové. Podle vědeckých studií může extrakt z Garcinie nejenom podpořit spalování tuků [3], ale také regulaci nadbytku volných radikálů [4], a vysoké úrovně LDL cholesterolu [5].
Přirozená barva i dochucení
Striktně se vyhýbáme umělým aromatům a barvivům, které slouží pouze k manipulaci chuti. Náš protein má autentickou příchuť a barvu opravdové čokolády a dalších ingrediencí, doplněnou o čistě přírodní aroma.
Místo sukralózy přírodní
sladidlo z listů stévie
Z rostliny stévie získáváme vysoce hodnotné sladidlo obsahující steviol‑glykosidy. Ty jsou 200–300× sladší než cukr, nijak neovlivňují hladinu krevního cukru a jsou považovány za bezpečné nekalorické sladidlo přírodního původu.
Proč stévie ano a sukralóza ne?