Vilgain Horká čokoláda BIO – z výběrových bobů pro bohatou kakaovou chuť a sametově jemnou konzistenci
Vilgain Horká čokoláda BIO – z výběrových bobů pro bohatou kakaovou chuť a sametově jemnou konzistenci
⌛️
Dočasně vyprodáno
Zapni si hlídání a my ti dáme vědět jak bude skladem
Produkt není aktuálně skladem
Produkt není aktuálně skladem
Objednej nyní a doručíme
v úterý – středa
Ingredience
Kakaové boby*, třtinový cukr*, kakaové máslo*.
Kvalita ingrediencí
- 1x dávat si pozor
Obsah kakaových bobů v sušině min. 54%.
*z ekologického zemědělství.
Původ kakaových bobů: Dominikánská republika.
Upozornění pro alergiky: Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů a mléka.
Ingredience
Kakaové boby*, třtinový cukr*, sušené mléko*, kakaové máslo*.
Kvalita ingrediencí
- 1x dávat si pozor
*z ekologického zemědělství.
Původ kakaových bobů: Dominikánská republika.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů a arašídů.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 2465 kJ / 596 kcal |
Tuky | 44 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 27 g |
Sacharidy | 37 g |
- z toho cukry | 34 g |
Bílkoviny | 9,2 g |
Sůl | 0,15 g |
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 2326 kJ / 563 kcal |
Tuky | 40 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 24 g |
Sacharidy | 36 g |
- z toho cukry | 30 g |
Bílkoviny | 9,1 g |
Sůl | 0,01 g |
Balení: 200 g
Dávkování: 25 g (2 polévkové lžíce)
Dávek v balení: 8
Dávkování: 25 g (2 polévkové lžíce)
Dávek v balení: 8
Balení: 200 g
Dávkování: 25 g (2 polévkové lžíce)
Dávek v balení: 8
Dávkování: 25 g (2 polévkové lžíce)
Dávek v balení: 8
Návod na přípravu
- Do hrníčku s horkým mlékem nebo vodou (cca 50 ml) vsypejte 25 g (cca 2 polévkové lžíce) horké čokolády.
- Důkladně promíchejte.
Upozornění
- Potravina, s cukrem.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Oblíbené alternativy
Související produkty
Ostatní také nakoupili
Dotazy
1
zodpovězený dotaz
Rozarka
před 9 měsíci
Dobrý den, prošla čokoláda alkalizací? Jakým způsobem byly boby zpracovány? Děkuji
Denisa
před 9 měsíci
Ahoj Rozárko, čokoláda není alkalizovaná. Boby jsou praženy při nízké teplotě, aby v nich zůstala chuť a co nejvíce antioxidantů. Následně jsou boby odslupkovány a poté se melou v melanžéru. Děkujeme za dotaz 😊.