Vilgain Horká čokoláda BIO – z výběrových bobů pro bohatou kakaovou chuť a sametově jemnou konzistenci
Vilgain Horká čokoláda BIO – z výběrových bobů pro bohatou kakaovou chuť a sametově jemnou konzistenci
Skladem
5
a více
kusů
Skladem
5
a více
kusů
Skladem
5
a více
kusů
Skladem
5
kusů
Objednej nyní a doručíme
v pondělí
Ingredience
Kakaové boby*, třtinový cukr*, kakaové máslo*.
Obsah kakaových bobů v sušině min. 54%.
*z ekologického zemědělství.
Původ kakaových bobů: Dominikánská republika.
Upozornění pro alergiky: Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů a mléka.
Ingredience
Kakaové boby*, třtinový cukr*, sušené mléko*, kakaové máslo*.
*z ekologického zemědělství.
Původ kakaových bobů: Dominikánská republika.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů a arašídů.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 2465 kJ / 596 kcal |
Tuky | 44 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 27 g |
Sacharidy | 37 g |
- z toho cukry | 34 g |
Bílkoviny | 9,2 g |
Sůl | 0,15 g |
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 2326 kJ / 563 kcal |
Tuky | 40 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 24 g |
Sacharidy | 36 g |
- z toho cukry | 30 g |
Bílkoviny | 9,1 g |
Sůl | 0,01 g |
Balení: 200 g
Dávkování: 25 g (2 polévkové lžíce)
Dávek v balení: 8
Dávkování: 25 g (2 polévkové lžíce)
Dávek v balení: 8
Balení: 200 g
Dávkování: 25 g (2 polévkové lžíce)
Dávek v balení: 8
Dávkování: 25 g (2 polévkové lžíce)
Dávek v balení: 8
Návod na přípravu
- Do hrníčku s horkým mlékem nebo vodou (cca 50 ml) vsypejte 25 g (cca 2 polévkové lžíce) horké čokolády.
- Důkladně promíchejte.
Upozornění
- Potravina, s cukrem.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Oblíbené alternativy
Související produkty
Ostatní také nakoupili
Dotazy
1
zodpovězený dotaz
Rozarka
před rokem
Dobrý den, prošla čokoláda alkalizací? Jakým způsobem byly boby zpracovány? Děkuji
Denisa
před rokem
Ahoj Rozárko, čokoláda není alkalizovaná. Boby jsou praženy při nízké teplotě, aby v nich zůstala chuť a co nejvíce antioxidantů. Následně jsou boby odslupkovány a poté se melou v melanžéru. Děkujeme za dotaz 😊.