Vilgain Sušené mléko plnotučné BIO – vysoký obsah bílkovin, dodá krémovou konzistenci kaším, dlouhá trvanlivost
Vilgain Sušené mléko plnotučné BIO – vysoký obsah bílkovin, dodá krémovou konzistenci kaším, dlouhá trvanlivost
Vilgain Sušené mléko plnotučné BIO - vysoce kvalitní alternativa čersvého mléka z ekologického zemědělství
Naše sušené mléko je vyrobeno z 100% čerstvého pasterizovaného bio plnotučného mléka, které pochází z těch nejlepších farmářských podniků. Přinášíme ti lahodnou alternativu k čerstvému mléku, která je vysoce kvalitní, trvanlivá a má vynikající výživovou hodnotu.
Jak vzniká naše výjimečné sušené mléko?
Začínáme s čerstvým bio mlékem, které se pasterizuje, aby se odstranily bakterie a prodloužila trvanlivost. Poté je mléko přečerpáno do vakuové komory, kde za sníženého tlaku dochází k jeho koncentraci. Tímto procesem se odstraňuje voda a vytváří se hustá až krémová konzistence. Následuje tryskové sušení, kdy je mléko jemně rozprašováno na horký vzduch. Tím se mléko zbaví zbytkové vlhkosti a vzniká kvalitní sušený mléčný prášek, plný chutě a živin.
Vysoký obsah plnohodnotných bílkovin
Naše mléko obsahuje 25 % kvalitních živočišných bílkovin. Díky kompletnímu obsahu esenciálních aminokyselin je protein perfektně vstřebatelný. Využitelností se řadí těsně pod vrchol aminokyselinového spektra společně například s hovězím masem. Bílkoviny jsou důležité pro podporu růstu a udržení svalové hmoty, regeneraci a stavbu buněk a celkový wellbeing.
Důležité vitaminy a minerální látky
Obsahuje také důležité mikronutrienty jako vápník, hořčík, fosfor a draslík, které podporují sílu a zdraví kostí, nervovou soustavu a srdeční činnost. Vitaminy A, D, E, K a vitaminy skupiny B jsou důležité pro celou řadu procesů v lidském těle včetně podpory energetického metabolismu, odstraňování oxidačního stresu nebo tvorbu kolagenu.
Maximální krémovost pro tvoji ovesnou kaši
Naše sušené mléko je ideální kvalitní náhradou čerstvého mléka, které není vždy snadno dostupné nebo rychle se kazí. Skvěle se hodí do kaší, kterým dodává krémovější konzistenci a bohatou chuť. Můžeš ho použít i při přípravě dezertů, nebo přípravě milkshake či horkého nápoje.
Vilgain Sušené mléko plnotučné BIO v bodech:
- trvanlivá alternativa čerstvého mléka
- zdroj plnohodnotných bílkovin
- obsahuje širokou škálu vitaminů a minerálních látek
- skvělé do kaší, na přípravu dezertů a nápojů
- dodává plnější a krémovější chuť a konzistenci
- z kontrolovaného ekologického zemědělství
Ingredience
Plnotučné sušené mléko*.
*Z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy arašídů, ostatních skořápkových plodů a cereálií obsahujících lepek.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 2043 kJ / 488 kcal |
Tuky | 26 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 16,2 g |
Sacharidy | 38 g |
- z toho cukry | 38 g |
Bílkoviny | 25 g |
Sůl | 0,75 g |
Návod k přípravě
- 30 g sušeného mléka rozmíchejte v 200 ml vody.
Upozornění
- Potravina.
- Vyrobeno z pasterovaného mléka.
- Obsah vody <4 %, Obsah tuku 26 %.
- Skladujte v chladu, suchu a temnu.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.