Vilgain 87% Protein na pečení

4,9
147 hodnocení

👌 vyborny 👌

Supr tip pro "odlehčení těsta" (lze nahradit až 1/3 mouky). Rodina si pochutnává, aniž tuší, že je to "to Tvoje zdravé"...

V těšte se krasne rozmicha bez hrudek, ale do těsta na palačinky = katastrofa. Palačinky se pripaluji, protein se lepí na pánev.

přidávám do pečení, vaflí a lívanců, krásně se rozmíchá, nenechává hrudky

Zkoušela jsem zatím do kynutého koláče a byl krásně nadýchaný :)

Super,jsem moc spokojená

Po upečení,je buchta nadýchaná

Super na pečení, skvělá struktura.

Protein jsem dala do pudingu, což krásně i drželo tvar a hustotu. Pak jsem ho zkusila dát do těsta na wafle, a s tím se mi již pracovalo hůře, musím ještě vychytat konzistenci při pečení. Chutově neutrální

Pečení nadychane