Vilgain 87% Protein na pečení ⁠–⁠ syrovátkový izolát, pro super vláčnou strukturu, nižší obsah laktózy

Vilgain 87% Protein na pečení ⁠–⁠ syrovátkový izolát, pro super vláčnou strukturu, nižší obsah laktózy

Proteinový izolát, který vylepší každý tvé gastronomické hody

Speciální protein na pečení? Ano, a dokonce s minimem laktózy. Unikátní kvalitní mléčný protein z Dánska, se kterým vykouzlíš bílkovinami nabušené sladké i slané dobroty. Navržený tak, aby odolal i vyšším teplotám a zachoval si perfektní texturu.

87 % těch nejkvalitnějších bílkovin

To, že se jedná o protein do pečení, nic nemění na tom, že jsme ho sestavili z těch nejhodnotnějších dostupných bílkovin. Syrovátkový izolát je špička mezi proteiny, má nižší obsah tuku a cukru a naopak vyšší obsah bílkovin než klasický koncentrát. Dle DIAAS (nejmodernější metodika určování kvality bílkovin) se řadí mezi excelentní zdroje bílkovin a využitelností se převyšuje i hovězí maso.

Perfektní stravitelnost

Nízký obsah tuku i cukru

Kompletní aminokyselinové spektrum

Proteinové palačinky, low‑carb chleba

Obohať o bílkoviny a zlepši strukturu čehokoliv, co si právě vaříš nebo pečeš. Protein je bez příchutě, takže se skvěle hodí do kaší, wafflí, dortů, cookies, muffinů a brownies. Poradí si ale se zahuštěním omáčky nebo třeba s nutričním vylepšením chleba.

Dokonale jemná a vláčná struktura

Můžeš jím nahradit až 30 % mouky v receptech. Dodá jim super krémovou a vláčnou konzistenci, kterou budeš zbožňovat. Výrobky upečené z klasických proteinů jsou totiž často suché a drolivé. Tohle je přesný opak.

Při vyšších teplotách negelovatí

Přispívá k nadýchané struktuře

Napomáhá k hladké textuře

Běžný protein

Vilgain Protein na pečení

Jaký je rozdíl mezi Vilgain® proteiny na pečení?

Vilgain Protein na pečení Vilgain Protein na pečení isolate
Typ proteinu Směs mléčných proteinů Směs syrovátkového izolátu a mléčných proteinů
Původ mléka Dánsko Dánsko
Bílkoviny 81 % 87 %
Laktóza Vyšší obsah laktózy Nižší obsah laktózy
Doporučené množství nahrazení 15–25 % až 30 %
Chuť a vůně Bez příchutě Bez příchutě
Využití Na pečení i vaření Na pečení i vaření

Ingredience

Směs mléčných proteinů (syrovátkový proteinový izolát, mléčné proteiny).

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, ostatních skořápkových plodů a arašídů.

Kalorické tabulky

100 g
Energetická hodnota
1553 kJ / 362 kcal
Tuky
1,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
1 g
Sacharidy
0,3 g
- z toho cukry
0,3 g
Bílkoviny
87 g
Sůl
0,9 g
Balení: 500 g
Balení: 1000 g

Návod k použití

  • Dokáže nahradit až 30 % mouky v receptech.
  • Vhodné pro přípravu nízkosacharidového chleba, koláčů, sušenek, muffinů, palačinek, brownies nebo pizzy.
  • Chutná dobře ve slaných i sladkých variantách.

Upozornění

  • Potravina.
  • Skladujte na chladném a suchém místě.
  • Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inspiruj se recepty s tímto produktem

Proteinová buchta s želatinou

Proteinová buchta s želatinou

Domácí flapjacky s višněmi

Domácí flapjacky s višněmi

Borůvkové cupcakes

Borůvkové cupcakes

Rychlé ovesné tiramisu na plech

Rychlé ovesné tiramisu na plech

Hrníčková ořechová bábovka

Hrníčková ořechová bábovka

Související produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní také nakoupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
Napsat recenzi
4,9
167 hodnocení

nahrazuje část mouky v receptech na pečení a přidáš tak šikovně bílkoviny tam, kde jinak třeba chybí. Přitom těsto zůstane nadýchané.

Tohle je pecka, není vůbec znát a dodá potřebné bílkoviny

NEJLEPŠÍ PROTEIN NA PEČENÍ!! LOVELOVE

Dobré na doplnění bílkovin,do pečení super.

18
zodpovězených dotazů
Dobrý deň, je tento protein vhodný aj pre deti?
Dobrý den, tento produkt mě velice zaujal a zajímalo by mě, zda by s ním šlo nahradit část mouky i u pečení vánočního cukroví nebo vánočky - nebo je vhodný spíše jen do muffinů, buchet a lívanců?
1
Dobrý den. Rozumím dobře, že tento protein je bez příchuti a hlavně bez cukru...tedy ho mohu použít i pro pečení slaného pečiva? Za odpověď předem děkuji.
1
dobrý večer, nevím jestli to správně chápu, protein na pečení nahradí až 30% mouky a to znamená že pokud peču buchtu s celozrné mouky třeba cca 100g tak mohu ubrat mouky a doplnit ji proteinem, nebo mouku neubírat a protein k ní přidat. Děkuju
1