Vilgain 87% Protein na pečení ⁠–⁠ syrovátkový izolát, pro super vláčnou strukturu, nižší obsah laktózy

Vilgain 87% Protein na pečení ⁠–⁠ syrovátkový izolát, pro super vláčnou strukturu, nižší obsah laktózy

Proteinový izolát, který vylepší každý tvé gastronomické hody

Speciální protein na pečení? Ano, a dokonce s minimem laktózy. Unikátní kvalitní mléčný protein z Dánska, se kterým vykouzlíš bílkovinami nabušené sladké i slané dobroty. Navržený tak, aby odolal i vyšším teplotám a zachoval si perfektní texturu.

87 % těch nejkvalitnějších bílkovin

To, že se jedná o protein do pečení, nic nemění na tom, že jsme ho sestavili z těch nejhodnotnějších dostupných bílkovin. Syrovátkový izolát je špička mezi proteiny, má nižší obsah tuku a cukru a naopak vyšší obsah bílkovin než klasický koncentrát. Dle DIAAS (nejmodernější metodika určování kvality bílkovin) se řadí mezi excelentní zdroje bílkovin a využitelností se převyšuje i hovězí maso.

Perfektní stravitelnost

Nízký obsah tuku i cukru

Kompletní aminokyselinové spektrum

Proteinové palačinky, low‑carb chleba

Obohať o bílkoviny a zlepši strukturu čehokoliv, co si právě vaříš nebo pečeš. Protein je bez příchutě, takže se skvěle hodí do kaší, wafflí, dortů, cookies, muffinů a brownies. Poradí si ale se zahuštěním omáčky nebo třeba s nutričním vylepšením chleba.

Dokonale jemná a vláčná struktura

Můžeš jím nahradit až 30 % mouky v receptech. Dodá jim super krémovou a vláčnou konzistenci, kterou budeš zbožňovat. Výrobky upečené z klasických proteinů jsou totiž často suché a drolivé. Tohle je přesný opak.

Při vyšších teplotách negelovatí

Přispívá k nadýchané struktuře

Napomáhá k hladké textuře

Běžný protein

Vilgain Protein na pečení

Jaký je rozdíl mezi Vilgain® proteiny na pečení?

Vilgain Protein na pečení Vilgain Protein na pečení isolate
Typ proteinu Směs mléčných proteinů Směs syrovátkového izolátu a mléčných proteinů
Původ mléka Dánsko Dánsko
Bílkoviny 81 % 87 %
Laktóza Vyšší obsah laktózy Nižší obsah laktózy
Doporučené množství nahrazení 15–25 % až 30 %
Chuť a vůně Bez příchutě Bez příchutě
Využití Na pečení i vaření Na pečení i vaření

Ingredience

Směs mléčných proteinů (syrovátkový proteinový izolát, mléčné proteiny).

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, ostatních skořápkových plodů a arašídů.

Kalorické tabulky

100 g
Energetická hodnota
1553 kJ / 362 kcal
Tuky
1,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
1 g
Sacharidy
0,3 g
- z toho cukry
0,3 g
Bílkoviny
87 g
Sůl
0,9 g
Balení: 500 g
Balení: 1000 g

Návod k použití

  • Dokáže nahradit až 30 % mouky v receptech.
  • Vhodné pro přípravu nízkosacharidového chleba, koláčů, sušenek, muffinů, palačinek, brownies nebo pizzy.
  • Chutná dobře ve slaných i sladkých variantách.

Upozornění

  • Potravina.
  • Skladujte na chladném a suchém místě.
  • Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inspiruj se recepty s tímto produktem

Sladká skořicová focaccia

Sladká skořicová focaccia

Domácí Kinder mléčné řezy

Domácí Kinder mléčné řezy

Zdravé blondies

Zdravé blondies

Proteinová buchta s tvarohem a želatinou

Proteinová buchta s tvarohem a želatinou

Domácí flapjacky s višněmi

Domácí flapjacky s višněmi

Související produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní také nakoupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Recenze

Napsat recenzi
4,9
207 hodnocení

Skvělý protein který přidáte všude. Doporučuji.

Do pečení dávám napůl s moukou a mám tak víc bílkovin..

Zatim jsem nezkoušela

Miluji to, protože mi pomáhá s příjmem bílkovin. Miluju sladké, takže mám alespoň pocit, že mám stále nedostatek bílkovin.

Dotazy

22
zodpovězených dotazů
Můžu používat i normální protein na pečení?Nebo jaký je rozdíl mezí tímto a klasickým na pití?
Dobrý den, po normálním proteinu mám nafouklé břicho a špatně se mi protein tráví. Je tento lehce stravitelný? Moc děkuji
Dobrý den, dá se pečící protein použít i při vaření do omáček? Nebo jen na pečení? Děkuju!
Dobrý deň, je tento protein vhodný aj pre deti?
2