Vilgain 87% Protein na pečení
Dotazy
20
zodpovězených dotazů
Tereza
před 7 dny
Dobrý den, po normálním proteinu mám nafouklé břicho a špatně se mi protein tráví. Je tento lehce stravitelný?
Moc děkuji
Dobrý den, dá se pečící protein použít i při vaření do omáček? Nebo jen na pečení? Děkuju!
Dobrý den, pro tyto účely doporučujeme použít https://vilgain.de/vilgain-81-backprotein/2x40865 Přeji hezký den,
Ivana
před 3 měsíci
Dobrý deň, je tento protein vhodný aj pre deti?
Karolína
před 3 měsíci
Dobrý den, ano je :-)
Karolína
před 3 měsíci
Dobrý den, ano je :-)
Petra
před 4 měsíci
Dobrý den, tento produkt mě velice zaujal a zajímalo by mě, zda by s ním šlo nahradit část mouky i u pečení vánočního cukroví nebo vánočky - nebo je vhodný spíše jen do muffinů, buchet a lívanců?
Kateřina
před 2 měsíci
Dobrý den, produktem lze nahradit část mouky i při pečení vánočního cukroví. Doporučujeme nahradit 15–25 % mouky, která by jinak do cukroví přišla. Hezký den.
Lenka
před 8 měsíci
Dobrý den. Rozumím dobře, že tento protein je bez příchuti a hlavně bez cukru...tedy ho mohu použít i pro pečení slaného pečiva? Za odpověď předem děkuji.
Kateřina
před 8 měsíci
Ahoj Lenko, děkujeme za dotaz. Je to tak, protein můžeš použít i při pečení slaného pečiva :-). Hezký den.
Kateřina
před 8 měsíci
dobrý večer, nevím jestli to správně chápu, protein na pečení nahradí až 30% mouky a to znamená že pokud peču buchtu s celozrné mouky třeba cca 100g tak mohu ubrat mouky a doplnit ji proteinem, nebo mouku neubírat a protein k ní přidat. Děkuju
Petra
před 8 měsíci
Zdravím Kateřino, můžeš naopak mouku ubrat a nahradit zbylé množství proteinem :). Pěkný den
Petr
před 10 měsíci
Dobrý den, jedná se také o grassfed protein?
Denisa
před 10 měsíci
Ahoj Petře, nejedná se o grass-fed protein. Krásný den.
Dobré ráno, jaký je rozdíl mezi tímto proteinem a tím 81%? :)
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Baking protein je navržen tak, aby vydržel i vyšší teploty a zachoval si perfektní konzistenci. Přejeme hezký den
Eliška
před 11 měsíci
Dobry den, kdy bude produkt opet na sklade?
Kateřina
před 11 měsíci
Ahoj Eliško, protein na pečení bude opět skladem začátkem dubna. Hezký den,
Barbora
před rokem
Dobrý den, nikde jsem nenašla informaci o obsahu laktozy, pouze jen to že je snížený obsah, prosím o tuto informaci.
Denisa
před rokem
Ahoj Barčo, protein obsahuje 1,5 % laktozy. Krásný den 🌸.
Veronika
před 27 dny
: