Vilgain 87% Protein na pečení
Dotazy
10
zodpovězených dotazů
Sára
před 4 měsíci
ID: P9e09f9edec031dac
Dobrý den, mohla bych poprosit recept na muffiny s krémem ve videu? Děkuji
Pavel
před 5 měsíci
ID: Paaa1dd3c470aed70
Dobrý den, jaký je prosím poměr syrovátkového izolátu a mléčného proteinu? děkuji
Michal
před 5 měsíci
ID: Pa8b85af4ceddf507
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Takové informace nesdělujeme pro zachování firemního tajemství. Děkujeme za pochopení. Přejeme krásný den.
ivkasmekalova
před 6 měsíci
ID: Paef96142d856633e
dobrý den, mohu prosím tento protein na pečení použít i do jogurtu a třeba tvarohu za studena?
Karolína
před 6 měsíci
ID: Pa5587d9485097130
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz k produktu Vilgain Baking Protein.
Tento protein je vyvinut primárně pro použití při pečení, jak je uvedeno v popisu na našem webu. Jeho složení a vlastnosti jsou optimalizovány tak, aby při tepelné úpravě dosahoval požadované textury a chuti v hotových dezertech a pečených výrobcích.
Použití za studena (např. do jogurtu či tvarohu) není hlavním účelem tohoto produktu. Pokud se rozhodnete protein takto vyzkoušet, může to být možné, nicméně negarantujeme výslednou konzistenci ani chuť, protože nebyl pro tento typ použití primárně určen ani testován.
Pokud však máte chuť experimentovat, doporučujeme začít s menším množstvím a vyzkoušet, zda Vám daná kombinace bude vyhovovat.
Děkujeme za pochopení a v případě dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit.
S přáním hezkého dne.
Lenka
před 6 měsíci
ID: P85af242571fa8c80
co se stane kdyz nahradím proteinem treba 50-70%
Jiří
před 6 měsíci
ID: Pb4d08efc885ba07b
Dobrý den, Začněte nahrazovat cca 25–30 % mouky a testujte chuť a strukturu. Pokud se rozhodnete jít až na 50–70 %, určitě upravte i poměr tekutin – přidejte trochu víc mléka, oleje, banánu nebo jogurtu, aby pečivo zůstalo vláčné. Hezký den.
Dana
před 7 měsíci
ID: P8beb65b0a7498eef
Dobrý den, je tento protein slazený??
Jiří
před 7 měsíci
ID: P9ac3b3cea8259a71
Dobrý den, Vilgain Baking Protein není slazený – jedná se o čistý proteinový koncentrát. Děkujeme a přejeme hezký den.
Martina
před 8 měsíci
ID: Pa0cbea5ca8388c50
Dobrý den,mohla bych poprosit o recept na muffiny s krémem?Děkuji😉
Valentýna
před 8 měsíci
ID: Pb129312fa9c590ef
Dobrý den, obrátili jsme se na Váš e-mail. Děkujeme a přejeme hezký den! 😊
Lucie
před 9 měsíci
ID: Pb45384f3d2fd262b
Můžu používat i normální protein na pečení?Nebo jaký je rozdíl mezí tímto a klasickým na pití?
Jiří
před 9 měsíci
ID: Paa4ab328fd492bb1
Dobrý den, Vilgain 81% Protein na pečení je speciálně navržen pro použití při pečení a vaření. Jeho složení je optimalizováno tak, aby odolávalo vyšším teplotám a zajišťovalo požadovanou texturu a chuť výsledných pokrmů. Běžné proteinové prášky, určené primárně pro přípravu nápojů, mohou při vystavení vysokým teplotám během pečení ztrácet své nutriční vlastnosti a negativně ovlivnit konzistenci či chuť pokrmů. Tento produkt je navržen tak, aby zachoval své nutriční hodnoty i při tepelném zpracování a poskytl optimální výsledky ve vašich receptech.Děkujeme, hezký den.
Tereza
před 9 měsíci
ID: Pad8a9f4170efb73d
Dobrý den, po normálním proteinu mám nafouklé břicho a špatně se mi protein tráví. Je tento lehce stravitelný?
Moc děkuji
Darina
před 9 měsíci
ID: Pb9576aaf318dec70
Dobrý den, nafouklé břicho po užívání mléčného proteinu může být způsobeno laktózovou intolerancí nebo alergií na mléko. Pokud je toto příčina problému, potom užívání baking proteinu bude mít stejný efekt. Pokud je příčina zažívacích problémů jiná (např. reakce na sladidlo, aroma apod.), potom je užívání baking proteinu v pořádku. Děkujeme, hezký den! :-)
Petra
před rokem
ID: Pa8fb50a08cb52161
Dobrý den, tento produkt mě velice zaujal a zajímalo by mě, zda by s ním šlo nahradit část mouky i u pečení vánočního cukroví nebo vánočky - nebo je vhodný spíše jen do muffinů, buchet a lívanců?
Kateřina
před 11 měsíci
ID: P8c6ae6c5f4af52b1
Dobrý den, produktem lze nahradit část mouky i při pečení vánočního cukroví. Doporučujeme nahradit 15–25 % mouky, která by jinak do cukroví přišla. Hezký den.
Lenka
před rokem
ID: P819935244b7ce94b
Dobrý den. Rozumím dobře, že tento protein je bez příchuti a hlavně bez cukru...tedy ho mohu použít i pro pečení slaného pečiva? Za odpověď předem děkuji.
Kateřina
před rokem
ID: P93759219de2a87a7
Ahoj Lenko, děkujeme za dotaz. Je to tak, protein můžeš použít i při pečení slaného pečiva :-). Hezký den.