Vilgain 87% Protein na pečení
Dotazy
17
zodpovězených dotazů
Lenka
před měsícem
Dobrý den. Rozumím dobře, že tento protein je bez příchuti a hlavně bez cukru...tedy ho mohu použít i pro pečení slaného pečiva? Za odpověď předem děkuji.
Kateřina
před měsícem
Ahoj Lenko, děkujeme za dotaz. Je to tak, protein můžeš použít i při pečení slaného pečiva :-). Hezký den.
Kateřina
před 2 měsíci
dobrý večer, nevím jestli to správně chápu, protein na pečení nahradí až 30% mouky a to znamená že pokud peču buchtu s celozrné mouky třeba cca 100g tak mohu ubrat mouky a doplnit ji proteinem, nebo mouku neubírat a protein k ní přidat. Děkuju
Dobré ráno, jaký je rozdíl mezi tímto proteinem a tím 81%? :)
Daniela
před 7 měsíci
Dobrý den, můžu vás poprosit o recept na muffiny s krémem ve videu?
Kateřina
před 7 měsíci
Ahoj Danielo, základ na muffin těsto je tento recept https://aktin.cz/boruvkove-cupcakes. Jen místo borůvek použiješ ořechy. Měj se hezky
Katherine
před 10 měsíci
Dobrý den, dá se konzumovat i samostatně s vodou? Nebo to kvůli chuti nedoporučujete?
Denisa
před 9 měsíci
Zdravím, produkt byl vyvinut za účelem využívat protein i při vyšších teplotách. Pro vytvoření samotného nápoje doporučujeme spíše klasické proteiny, výběr je veliký https://aktin.cz/proteiny ! Přejeme příjemný den,
Sára
před rokem
Dobrý den, prosím kdy bude opět skladem?
Michaela
před rokem
Hezky den, mohu tento protein používat i když kojim ? Děkuji
Petra
před rokem
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Tento protein je vhodný i během kojení, shrnutí o proteinech během těhotenství a kojení najdete v našem článku tady: https://aktin.cz/je-nebezpecne-uzivat-protein-a-dalsi-doplnky-stravy-v-tehotenstvi-a-pri-kojeni Hezký den