Vilgain 87% Protein na pečení
Dotazy
24
zodpovězených dotazů
Martina
včera
Dobrý den,mohla bych poprosit o recept na muffiny s krémem?Děkuji😉
valentynasonnkova
před 12 hodinami
Dobrý den, obrátili jsme se na Váš e-mail. Děkujeme a přejeme hezký den! 😊
Dominique
před 3 dny
Přeloženo z jazyka Němčina
●
Jaký je profil aminokyselin?
Jiří
před 13 hodinami
Dobrý den,
kontaktovali jsme Vás na email.
Děkujeme,. hezký den.
Jiří
před 13 hodinami
Přeloženo z jazyka Němčina
●
Dobrý den, kontaktovali jsme Vás e-mailem. Děkuju. Hezký den.
Lucie
před 21 dny
Můžu používat i normální protein na pečení?Nebo jaký je rozdíl mezí tímto a klasickým na pití?
Jiří
před 21 dny
Dobrý den, Vilgain 81% Protein na pečení je speciálně navržen pro použití při pečení a vaření. Jeho složení je optimalizováno tak, aby odolávalo vyšším teplotám a zajišťovalo požadovanou texturu a chuť výsledných pokrmů. Běžné proteinové prášky, určené primárně pro přípravu nápojů, mohou při vystavení vysokým teplotám během pečení ztrácet své nutriční vlastnosti a negativně ovlivnit konzistenci či chuť pokrmů. Tento produkt je navržen tak, aby zachoval své nutriční hodnoty i při tepelném zpracování a poskytl optimální výsledky ve vašich receptech.Děkujeme, hezký den.
Tereza
před měsícem
Dobrý den, po normálním proteinu mám nafouklé břicho a špatně se mi protein tráví. Je tento lehce stravitelný?
Moc děkuji
Darina
před měsícem
Dobrý den, nafouklé břicho po užívání mléčného proteinu může být způsobeno laktózovou intolerancí nebo alergií na mléko. Pokud je toto příčina problému, potom užívání baking proteinu bude mít stejný efekt. Pokud je příčina zažívacích problémů jiná (např. reakce na sladidlo, aroma apod.), potom je užívání baking proteinu v pořádku. Děkujeme, hezký den! :-)
Silke
před 3 měsíci
Přeloženo z jazyka Němčina
●
Dobrý den, dá se pečící protein použít i při vaření do omáček? Nebo jen na pečení? Děkuju!
Kateřina
před 3 měsíci
Přeloženo z jazyka Němčina
●
Dobrý den, pro tyto účely doporučujeme použít https://vilgain.de/vilgain-81-backprotein/2x40865 Přeji hezký den,
Ivana
před 4 měsíci
Dobrý deň, je tento protein vhodný aj pre deti?
Karolína
před 4 měsíci
Dobrý den, ano je :-)
Karolína
před 4 měsíci
Dobrý den, ano je :-)
Petra
před 5 měsíci
Dobrý den, tento produkt mě velice zaujal a zajímalo by mě, zda by s ním šlo nahradit část mouky i u pečení vánočního cukroví nebo vánočky - nebo je vhodný spíše jen do muffinů, buchet a lívanců?
Kateřina
před 3 měsíci
Dobrý den, produktem lze nahradit část mouky i při pečení vánočního cukroví. Doporučujeme nahradit 15–25 % mouky, která by jinak do cukroví přišla. Hezký den.
Lenka
před 9 měsíci
Dobrý den. Rozumím dobře, že tento protein je bez příchuti a hlavně bez cukru...tedy ho mohu použít i pro pečení slaného pečiva? Za odpověď předem děkuji.
Kateřina
před 9 měsíci
Ahoj Lenko, děkujeme za dotaz. Je to tak, protein můžeš použít i při pečení slaného pečiva :-). Hezký den.
Kateřina
před 10 měsíci
dobrý večer, nevím jestli to správně chápu, protein na pečení nahradí až 30% mouky a to znamená že pokud peču buchtu s celozrné mouky třeba cca 100g tak mohu ubrat mouky a doplnit ji proteinem, nebo mouku neubírat a protein k ní přidat. Děkuju
Petra
před 10 měsíci
Zdravím Kateřino, můžeš naopak mouku ubrat a nahradit zbylé množství proteinem :). Pěkný den
Petr
před 11 měsíci
Dobrý den, jedná se také o grassfed protein?
Denisa
před 11 měsíci
Ahoj Petře, nejedná se o grass-fed protein. Krásný den.