Vilgain 87% Protein na pečení

Dotazy

10
zodpovězených dotazů
Dobrý den, mohla bych poprosit recept na muffiny s krémem ve videu? Děkuji
Dobrý den, jaký je prosím poměr syrovátkového izolátu a mléčného proteinu? děkuji
dobrý den, mohu prosím tento protein na pečení použít i do jogurtu a třeba tvarohu za studena?
co se stane kdyz nahradím proteinem treba 50-70%
Dobrý den, je tento protein slazený??
Dobrý den,mohla bych poprosit o recept na muffiny s krémem?Děkuji😉
Můžu používat i normální protein na pečení?Nebo jaký je rozdíl mezí tímto a klasickým na pití?
Dobrý den, po normálním proteinu mám nafouklé břicho a špatně se mi protein tráví. Je tento lehce stravitelný? Moc děkuji
Dobrý den, tento produkt mě velice zaujal a zajímalo by mě, zda by s ním šlo nahradit část mouky i u pečení vánočního cukroví nebo vánočky - nebo je vhodný spíše jen do muffinů, buchet a lívanců?
1
Dobrý den. Rozumím dobře, že tento protein je bez příchuti a hlavně bez cukru...tedy ho mohu použít i pro pečení slaného pečiva? Za odpověď předem děkuji.
1