Vilgain 87% Protein na pečení

20
zodpovězených dotazů
Dobrý den, po normálním proteinu mám nafouklé břicho a špatně se mi protein tráví. Je tento lehce stravitelný? Moc děkuji
Dobrý den, dá se pečící protein použít i při vaření do omáček? Nebo jen na pečení? Děkuju!
Dobrý deň, je tento protein vhodný aj pre deti?
2
Dobrý den, tento produkt mě velice zaujal a zajímalo by mě, zda by s ním šlo nahradit část mouky i u pečení vánočního cukroví nebo vánočky - nebo je vhodný spíše jen do muffinů, buchet a lívanců?
1
Dobrý den. Rozumím dobře, že tento protein je bez příchuti a hlavně bez cukru...tedy ho mohu použít i pro pečení slaného pečiva? Za odpověď předem děkuji.
1
dobrý večer, nevím jestli to správně chápu, protein na pečení nahradí až 30% mouky a to znamená že pokud peču buchtu s celozrné mouky třeba cca 100g tak mohu ubrat mouky a doplnit ji proteinem, nebo mouku neubírat a protein k ní přidat. Děkuju
2
Dobrý den, jedná se také o grassfed protein?
Dobré ráno, jaký je rozdíl mezi tímto proteinem a tím 81%? :)
Dobry den, kdy bude produkt opet na sklade?
Dobrý den, nikde jsem nenašla informaci o obsahu laktozy, pouze jen to že je snížený obsah, prosím o tuto informaci.