Vilgain Kuřecí vývar bez soli BIO ⁠–⁠ připraveno z minimálně 500 g masa a kostí, až 5 l polévky v jednom balení, z lokálních BIO ingrediencí

Vilgain Kuřecí vývar bez soli BIO ⁠–⁠ připraveno z minimálně 500 g masa a kostí, až 5 l polévky v jednom balení, z lokálních BIO ingrediencí

Vilgain Kuřecí vývar bez soli BIO - vyvařené drůbeží kosti a zelenina z prémiových surovin

Vývar může být výjimečně dobrým základem polévek, omáček, marinád a mnoha dalších jídel. Připravit takový poctivý vývar ale trvá pár hodin a kostka bujónu bývá hodně chudá náhrada. Vyzkoušej náš ready‑to‑use kuřecí vývar, který chutná jako právě uvařený. Z BIO, lokálních ingrediencí, s jemnou chutí a hromadou mikroživin.

Vývar jen z lokálních BIO ingrediencí

...a to ještě z takových, které tam opravdu mají své místo. 91 % kuřecích kostí, kořenová zelenina, česnek a bylinky. Toť vše. Žádnou sůl, zvýrazňovače chuti ani konzervanty ve složení nenajdeš. Použité kuřecí maso i většina zeleniny pochází z lokálních farem v Belgii, a řemeslně se zpracovává.

Pomalu tažený vývar s extra sílou

Vilgain Kuřecí vývar nejprve vaříme minimálně 24 hodin a obsahuje nejméně 1 kg masa a kostí na 1 litr finálního vývaru (kousky masa ale ve vývaru nehledej). Tak zajistíme nejen výraznou chuť a vůni, ale i hromadu výživových benefitů. Kosti jsou bohatým zdrojem vápníku a fosforu, které i ty potřebuješ pro zdravé kosti a klouby. Kuřecí vývar obsahuje taky želatinu, která je prospěšná pro klouby i trávení, a také může podpořit imunitní systém díky vysokému obsahu minerálních látek (sodík, hořčík, draslík, síru a křemík a plno dalších).

Kuřecí vývar použij jako základ pro polévky (třeba ramen), omáčky, rizota, poke balls a nebo si s ním zalij čínské nudle. Stačí přidat vývar místo vody a máš půl práce hotovo, navíc se obejdeš bez použití bujónových kostek plných umělých aditiv.

Vilgain Kuřecí vývar bez soli BIO v bodech:

  • s 91 % kuřecích kostí
  • jedno balení vystačí až na 5 l polévky
  • s kořenouvou zeleninou, česnekem a bylinkami
  • z lokálního organického zemědělství v Belgii
  • řemeslné zpracování
  • bohatý na mikroživiny
  • bez soli, zvýrazňovačů chuti a konzervantů

Ingredience

Voda, kuřecí kosti* 91 %, cibule*, mrkev*, celer*, pórek*, česnek*, bylinky*.

*z ekologického zemědělství.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, měkkýšů, ryb, mléka a siřičitanů a SO2.

Kalorické tabulky

100 ml
Energetická hodnota
66 kJ / 15 kcal
Tuky
< 0,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
< 0,2 g
Sacharidy
< 0,5 g
- z toho cukry
< 0,5 g
Bílkoviny
3,72 g
Sůl
0,12 g
Balení: 515 ml

Doporučení k přípravě 

  • Jedno balení vystačí až na 5 l polévky (dávkování je pouze orientační a závisí na tom, jak silný vývar chcete mít).
  • K dochucení pokrmu přidejte kdykoliv během vaření.

Upozornění

  • Potravina.
  • Skladujte na chladné a suchém místě.
  • Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Po otevření skladujte v lednici a zkonzumujte do 3 dní.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inspiruj se recepty s tímto produktem

Bulgureto s kuřecím masem

Bulgureto s kuřecím masem

Mexická rýže s kuřecím masem z jedné pánve

Mexická rýže s kuřecím masem z jedné pánve

Fazolová polévka z červených fazolí

Fazolová polévka z červených fazolí

Krémové rajčatové rizoto z jedné pánve

Krémové rajčatové rizoto z jedné pánve

Rizoto s červenou čočkou a restovanými houbami

Rizoto s červenou čočkou a restovanými houbami

Související produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní také nakoupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,7
36 hodnocení

Super ako základ do polievok super, podľa mňa netreba riediť až tak, ako je písané na obale.

Bujon je silný, poctivý. Jen jsem si myslela, že je pastovany. Ale to je moje chyba.

Výborný, přidávám do omáček.

Skvělá vůně a chuť. Používal se na polévku

2
zodpovězené dotazy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak mám s tímto vývarem nalozit co se týká ředění? Redit s vodou? Či jak se pouziva? Dekuji.
Dobry den, po (pro me zasadni) pripomince od Zlaty bych rada vedela, jestli je vhodne vyvar po otevreni zamrazit.