Vilgain Kuřecí vývar bez soli BIO
Dotazy
2
zodpovězené dotazy
Karolína
před 11 měsíci
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak mám s tímto vývarem nalozit co se týká ředění? Redit s vodou? Či jak se pouziva? Dekuji.
Kateřina
před 11 měsíci
Ahoj Karolíno, vývar můžeš přidat přímo do pokrmu kdykoliv během vaření a jeho dávkování závisí pouze na tom, jak silný si jej přeješ mít. Hezký den.
Natálie
před 2 lety
Dobry den, po (pro me zasadni) pripomince od Zlaty bych rada vedela, jestli je vhodne vyvar po otevreni zamrazit.
Denisa
před 2 lety
Zdravím Natálie, děkujeme za dotaz. Aby si vývar zachoval svoji poctivou chuť a konzistenci, doporučujeme se řídit pokyny pro skladování od výrobce 😊. Přejeme příjemný den.