Vilgain Olivový olej extra panenský BIO
Recenze
Milovaný OLIVÁČ - patří pouze do studené kuchyně. Má totiž nízký bod zakouření, a tak se snadno přepálí. Používám ho nejraději do salátů🌱
GRÁL mojej kuchyne 👌 Moje 🖤 si nezískal len vďaka jeho chuti a využitiu v kuchyni, ale aj rade zdravotných benefitov a vďaka mastným kyselinám, antioxidantom, polyfenolom atď🙏🏻 Používajte skôr na šetrnú 🔥 tepelnú úpravu alebo rýchle osmahnutie do 180°C.
Nejlepší olivový olej – Původně jsem tento olej brala jen jako doplnění zásob za moji klasiku Franz Josef, ale bože!!!! Tento se s těmi ostatními nedá srovnat. Je poznat, že je opravdu čerstvý, má výraznou, trochu štiplavou chuť a hodí se jak do salátů, tak jen i na namáčení čerstvého chleba. Doporučuji vyzkoušet, toto je úplně jiný level, než na jaký jste zvyklí.