Kešu másla

Produktů: 11
Řazení
:
Výchozí

100% kešu másla

Kešu másla patří mezi jedny z nejoblíbenějších ořechových másel. Svou oblibu získala díky sladké chuti, která se snadno vyrovná ochuceným ořechovým krémům, a navíc bez gramu cukru či jiných přidaných látek navíc.

Složení kešu másla

Kešu ořechy prochází, ještě před jejich mletím, procesem šetrného pražení, díky kterému se dále rozvíjí a zvýrazňuje jejich chuť. Ještě lahodnější chuti másla lze dosáhnout díky tzv. aktivaci ořechů. Kešu máslo z aktivovaných ořechů je tak značně sladší a méně hořké než klasické kešu máslo. 100% kešu máslo:

  • obsahuje cca 15 g bílkovin na 100 g,
  • vyšší obsah sacharidů,
  • je zdrojem zdraví prospěšných tuků,
  • obsahuje vitaminy a minerální látky - hořčík, zinek a měď.

Použití kešu másla

Kešu másla se nejčastěji zapojují do přípravy snídaní v podobě kaší či pudinků, jsou vhodné i na ochucení tvarohu, jogurtu či proteinu. Kešu krémy najdou své využití i při pečení cukroví nebo dortů, v asijských receptech, nebo jako veganská náhrada smetany.