Mandlová másla

Produktů: 8
Řazení
:
Výchozí
Vybrat variantu
Vilgain Mandlové máslo BIO
Vilgain Mandlové máslo BIO ⁠–⁠ 100% mandlové máslo bez přidaného cukru, soli a dalších aditiv
Jemné mandle
556
od 219 Kč
(od 54,90 Kč / 100 g)
Vilgain Mandlové máslo BIO
Vilgain Mandlové máslo BIO ⁠–⁠ 100% přírodní máslo s extra krémovou texturou, z ořechů pražených horkým vzduchem, bez aditiv a GMO, ideální do kaší či palačinek
Smooth 250 g
67
189 Kč
(75,60 Kč / 100 g)
Šufan Kokosovo-mandlové máslo
Šufan Kokosovo-mandlové máslo
300 g
61
229 Kč
(76,33 Kč / 100 g)
Šufan Mandlové máslo 100%
Šufan Mandlové máslo 100%
330 g
41
259 Kč
(78,48 Kč / 100 g)
Vybrat variantu
LifeLike Mandlový krém
LifeLike Mandlový krém
300 g
2 příchutě
248
179 Kč
(59,67 Kč / 100 g)
LifeLike Mandlový krém
LifeLike Mandlový krém
Jemné mandle 1 000 g
248
429 Kč
(42,90 Kč / 100 g)
Šufan Mandlové máslo z loupaných mandlí
Šufan Mandlové máslo z loupaných mandlí
330 g
30
259 Kč
(78,48 Kč / 100 g)
Vilgain Mandlové máslo
Očekáváme zítra
Vilgain Mandlové máslo ⁠–⁠ 100% z blanšírovaných mandlí, sametově jemná konzistence, plné vitaminů, minerálních látek a vlákniny
Jemné mandle 1 000 g
62

100% mandlová másla

Mandlová másla se vyznačují jemně nahořklou chutí a řadí se mezi nejpopulárnější ořechová másla. Vyrábí se z pražených mandlí, bez přidaného cukru, soli nebo oleje. Ještě plnější mandlovou chuť si můžeš vychutnat díky mandlovému máslu z aktivovaných ořechů.

Složení mandlového másla

Mandlová másla se vyrábí z loupaných či neloupaných mandlí. Másla z loupaných blanšírovaných mandlí je krémovější a výrazně sladší než máslo z neloupaných mandlí. Máslo z neloupaných mandlí je naopak bohatší na antioxidanty. Obecně o 100% mandlových máslech platí, že:

  • obsahují cca 21 g bílkovin,
  • mají vyšší obsah sacharidů,
  • jsou dobrým zdrojem vlákninyvitaminu E,

Použití mandlového másla

Mandlové máslo se výborně hodí na dochucení kaší, smoothies, palačinek či proteinových nápojů. Je i skvělou přísadou do dezertů či omáček. Máslo z blanšírovaných mandlí může sloužit také k výrobě marcipánu - stačí přidat cukr a vodu (případně vaječné bílky).

Zobrazit více Zobrazit méně