Vilgain Tapioková mouka – super jemná, přirozeně bezlepková, chuťově neutrální, skvěle stravitelná
Vilgain Tapioková mouka – super jemná, přirozeně bezlepková, chuťově neutrální, skvěle stravitelná
Vilgain Tapioková mouka - výborně stravitelná mouka s ultra jemnou strukturou
Vilgain Tapioková mouka je jemná, bezlepková mouka vyrobená 100% ze škrobu hlíz maniokového keře. Ten se pěstuje v jižní a centrální oblasti Myanmaru a je jedním z nejbohatších zdrojů sacharidů v subtropických oblastech.
Přirozeně bezlepková a skvěle stravitelná
Tapioka ve fromě mouky má hned několik výhod. Tou nejdůležitější je přirozená bezlepkovost, díky které si výrobky z ní mohou dát i celiaci. Neméně užitečná je pak její vynikající stravitelnost a výjimečně hladká textura.
Ideální základ na pečení a zahušťování
Dalším zásadním benefitem mouky z kořene manioku je kompletní chuťová neutralita. To znamená, že cokoliv, co s ní upečeš nebo zahustíš, si zachová plný chuťový profil ostatních použitých surovin.
Tapioková mouka se pyšní univerzálním využitím a skvěle poslouží na přípravu sladkých dezertů, k zahuštění omáček i polévek, na pizza těsto nebo těstoviny. Neboj se z ní připravit lívance a palačinky, přispěje totiž k jejich perfektní struktuře.
Vilgain Tapioková mouka v bodech:
- super jemná mouka
- přirozeně bezlepková - vhodná i pro celiaky
- výborná stravitelnost
- chuťově neutrální profil
- univerzální použití včetně pečení a zahušťování
Ingredience
Škrob z kořene keře Manioku jedlého (tapioky) 100 %.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1469 kJ / 351 kcal |
Tuky | 0,1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 86,5 g |
- z toho cukry | 0,1 g |
Vláknina | 1 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,1 g |
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu a mimo přímé sluneční záření.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.