Vilgain Těsto na pinsu ⁠–⁠ římská pizza hotová do 10 minut, měkká uprostřed s křupavými okraji

Vilgain Těsto na pinsu ⁠–⁠ římská pizza hotová do 10 minut, měkká uprostřed s křupavými okraji

Pojď si k večeři upéct pravou římskou pizzu

Pravá italská pinsa romana neboli římská pizza. Jedná se o lehčí a oválnější verzi pizzy – vlastně je to taková střední cesta mezi focacciou a pizzou. Pinsu stačí doladit podle svých chutí a dát na pár minut do trouby.

Hotovo za 10 minut i s pečením

Postup je jednoduchý. Přidej na těsto ingredience dle libosti a zapeč je spolu v troubě na 250 °C po dobu zhruba 7 min.

Rozbalíš obal

Přidáš co chceš

– 3 min –

7 min pečeš v troubě na 250° C a máš hotovo

– 10 min –

Čisté a jednoduché složení z přírodních ingrediencí

Základ tvoří pouze několik autentických ingrediencí bez jakýchkoliv konzervantů, barviv a dochucovadel.

Italský olivový olej je tu pro lepší chuť a příjemnou vláčnost těsta

Směs italských mouk se postará o autentickou chuť a texturu. V tomto sektoru balených pinsa základů je unikátní

Kvásek díky němuž se ti bude pizza lépe trávit

Speciální kynuté těsto podle tradiční římské receptury

Kromě výjimečného složení se těsto také výjimečně zpracovává. Ručně, šetrně, pomalu. Společně s kynutím to zajistí výslednému produktu tu nejlepší možnou chuť, strukturu i stravitelnost.

1. Kynutí po dobu minimálně 48 hodin

2. Ručně zpracované koule se nechají 24 hodin odstát

3. Vytvarování pinsy za pomoci konečků prstů

4. Pomalé pečení v peci na dřevo

Zobrazit další 2

Jaký je rozdíl mezi našimi pizzami?

Ačkoliv to tak na první pohled nevypadá, nějaké rozdíly mezi našimi základy přeci jen existují. A to (kromě očividného rozdílu ve tvaru) hlavně v typu použitých mouk, a tedy i jejich následné struktuře a stravitelnosti.

Vilgain® Těsto na pizzu Vilgain® Těsto na pizzu grande Vilgain® Těsto na pinsu Vilgain® Bezlepkové těsto na pizzu
Tvar
Tvar
Tvar
Tvar
kulatý kulatý podlouhlý oválný až obdélníkový kulatý
Velikost
Velikost
Velikost
Velikost
průměr 25 cm průměr 32 cm rozměry 35 x 19 cm průměr 30 cm
Struktura
Struktura
Struktura
Struktura
tenčí a křupavá více nadýchaná, měkká uvnitř a křupavá na povrchu více nadýchaná, měkká uvnitř a křupavá na povrchu tenčí, lehce nadýchaná a křupavá
Použitá mouka
Použitá mouka
Použitá mouka
Použitá mouka
pšeničná a semolinová pšeničná, sójová a rýžová pšeničná, sójová a rýžová bezlepková pšeničná, pohanková a kukuřičná
Doba kynutí
Doba kynutí
Doba kynutí
Doba kynutí
standardní doba kynutí dlouhé pomalé kynutí dlouhé pomalé kynutí dlouhé pomalé kynutí
Zpracování
Zpracování
Zpracování
Zpracování
strojové ruční ruční ruční
Způsob pečení
Způsob pečení
Způsob pečení
Způsob pečení
elektrická pec pec na dřevo pec na dřevo elektrická pec
Koupit Koupit Koupit Koupit
Balení: 500 g (2 x 250 g)
Balení: 250 g
100 g
Energetická hodnota
970 kJ / 230 kcal
Tuky
1,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,29 g
Sacharidy
46,3 g
- z toho cukry
1,12 g
Vláknina
1,9 g
Bílkoviny
9,5 g
Sůl
1,5 g

Ingredience

Měkká pšeničná mouka "00", voda, krupice z tvrdé pšenicesójová mouka, sůl, extra panenský olivový olej, kvásek z tvrdé pšenice (kvásek z tvrdé pšenice 63 %, sušené pivovarské kvasnice, pšeničný kvásek, pšeničná mouka "0" enzymy), rýžová mouka, přírodní kvasnice, rostlinná vláknina, přírodní aroma, kyselina sorbová.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy hořčice a vlčího bobu.

Návod k použití

  • Ochuťte a upečte v předehřáté troubě při 250 °C po dobu asi 7 minut.

Upozornění

  • Potravina.
  • Po otevření skladujte v lednici, spotřebujte do dvou dní.
  • Baleno v ochranné atmosféře.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______

Inspiruj se recepty s tímto produktem

Greek bowl s kuřecím masem

Greek bowl s kuřecím masem

Pinsa s fíky

Pinsa s fíky

Pinsa s broskví a mozzarellou

Pinsa s broskví a mozzarellou

Pinsa s burratou a pistáciemi

Pinsa s burratou a pistáciemi

Pinsa 3x jinak

Pinsa 3x jinak

Související produkty

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______

Ostatní také nakoupili

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______