Vilgain Těsto na pinsu – římská pizza hotová do 10 minut, měkká uprostřed s křupavými okraji
Vilgain Těsto na pinsu – římská pizza hotová do 10 minut, měkká uprostřed s křupavými okraji
Pojď si k večeři upéct pravou římskou pizzu
Pravá italská pinsa romana neboli římská pizza. Jedná se o lehčí a oválnější verzi pizzy – vlastně je to taková střední cesta mezi focacciou a pizzou. Pinsu stačí doladit podle svých chutí a dát na pár minut do trouby.
Hotovo za 10 minut i s pečením
Postup je jednoduchý. Přidej na těsto ingredience dle libosti a zapeč je spolu v troubě na 250 °C po dobu zhruba 7 min.
Rozbalíš obal
Přidáš co chceš
– 3 min –
7 min pečeš v troubě na 250° C a máš hotovo
– 10 min –
Čisté a jednoduché složení z přírodních ingrediencí
Základ tvoří pouze několik autentických ingrediencí bez jakýchkoliv konzervantů, barviv a dochucovadel.
Speciální kynuté těsto podle tradiční římské receptury
Kromě výjimečného složení se těsto také výjimečně zpracovává. Ručně, šetrně, pomalu. Společně s kynutím to zajistí výslednému produktu tu nejlepší možnou chuť, strukturu i stravitelnost.
Jaký je rozdíl mezi našimi pizzami?
Ačkoliv to tak na první pohled nevypadá, nějaké rozdíly mezi našimi základy přeci jen existují. A to (kromě očividného rozdílu ve tvaru) hlavně v typu použitých mouk, a tedy i jejich následné struktuře a stravitelnosti.
Vilgain® Těsto na pizzu | Vilgain® Těsto na pizzu grande | Vilgain® Těsto na pinsu | Vilgain® Bezlepkové těsto na pizzu |
Tvar |
Tvar |
Tvar |
Tvar |
kulatý | kulatý | podlouhlý oválný až obdélníkový | kulatý |
Velikost |
Velikost |
Velikost |
Velikost |
průměr 25 cm | průměr 32 cm | rozměry 35 x 19 cm | průměr 30 cm |
Struktura |
Struktura |
Struktura |
Struktura |
tenčí a křupavá | více nadýchaná, měkká uvnitř a křupavá na povrchu | více nadýchaná, měkká uvnitř a křupavá na povrchu | tenčí, lehce nadýchaná a křupavá |
Použitá mouka |
Použitá mouka |
Použitá mouka |
Použitá mouka |
pšeničná a semolinová | pšeničná, sójová a rýžová | pšeničná, sójová a rýžová | bezlepková pšeničná, pohanková a kukuřičná |
Doba kynutí |
Doba kynutí |
Doba kynutí |
Doba kynutí |
standardní doba kynutí | dlouhé pomalé kynutí | dlouhé pomalé kynutí | dlouhé pomalé kynutí |
Zpracování |
Zpracování |
Zpracování |
Zpracování |
strojové | ruční | ruční | ruční |
Způsob pečení |
Způsob pečení |
Způsob pečení |
Způsob pečení |
elektrická pec | pec na dřevo | pec na dřevo | elektrická pec |
Koupit | Koupit | Koupit | Koupit |
Ingredience
Měkká pšeničná mouka "00", voda, krupice z tvrdé pšenice, sójová mouka, sůl, extra panenský olivový olej, kvásek z tvrdé pšenice (kvásek z tvrdé pšenice 63 %, sušené pivovarské kvasnice, pšeničný kvásek, pšeničná mouka "0" enzymy), rýžová mouka, přírodní kvasnice, rostlinná vláknina, přírodní aroma, kyselina sorbová.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy hořčice a vlčího bobu.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 970 kJ / 230 kcal |
Tuky | 1,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,29 g |
Sacharidy | 46,3 g |
- z toho cukry | 1,12 g |
Vláknina | 1,9 g |
Bílkoviny | 9,5 g |
Sůl | 1,5 g |
Návod k použití
- Ochuťte a upečte v předehřáté troubě při 250 °C po dobu asi 7 minut.
Upozornění
- Potravina.
- Po otevření skladujte v lednici, spotřebujte do dvou dní.
- Baleno v ochranné atmosféře.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.