Miluješ pinsu na všechny možné způsoby, ale už ti dochází inspirace? Co vyzkoušet tuhle maximálně jednoduchou kuřecí verzi s pestem ze sušených rajčat, které pinsu obohatí o zdravé tuky i výraznou chuť, česnekem, mozzarellou pro vyšší obsah bílkovin a slanou fetou, která tohle kombo perfektně doplní! 🤤
Nebo bys přidal/a ještě něco? Dej nám vědět v komentářích a tvojí verzi pinsy nezapomeň nasdílet na Instagram s označením @vilgainrecepty! 🤳🏻
1 porce obsahuje
- 830 kcal
- 68 g sacharidů
- 38 g tuků
- 55 g bílkovin
Na 2 porce
- 1 základ na pinsu
- 3 lžíce Vilgain pesta rosso
- 200 g kuřecích prs ve vlastní šťávě
- 1 červená cibule
- 80 g sýru feta
- 1 mozzarella
- sušený česnek
- rukola
Postup
-
Začni tím, že si v misce smícháš natrhané kuřecí maso, česnek podle chuti a trochu pesta.
-
Zbytek pesta rozetři po základu na pinsu, přidej plátky mozzarelly, nakrájenou fetu, kuře s česnekem a na plátky nakrájenou cibuli.
-
Dej péct do předehřáté trouby na 250 °C asi 7 min.
-
Dozdob rukolou, nakrájej a dobrou chuť!