Pinsa 3x jinak

Aktin
Aktin Redakce
12 min.
23 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Pinsa 3x jinak

Pojď si k večeři upéct pravou římskou pizzu. Tentokrát použij italskou pinsu romana. Jedná se o lehčí a oválnější verzi pizzy a vlastně je to taková střední cesta mezi focacciou a pizzou. Pinsu stačí vybombit podle svých chutí a dát na 7 minut do trouby. 

A my tu pro tebe máme hned 3 inspirace!

Obsahuje 1 celá pinsa

  • 730 kcal
  • 51 g sacharidů
  • 30 g tuků
  • 54 g bílkovin

Ingredience

Pinsa Napoletana:
Pinsa ala foccacia:
Pinsa Prosciutto & Rukola:
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Pinsa Margherita

    620 kcal | 52 g S | 29 g B | 30 g TPinsa 3x jinakPinsa 3x jinakPinsa 3x jinak

    Na základ na Pinsu nanes rajčatové sugo a rozetři po celém povrchu. Posyp oregánem, přidej nakrájenou mozzarellu a posypej nastrouhaným parmazánem. Dej péct do předehřáté trouby na 250 °C na 7 minut. Nakonec posyp parmazánem, rozkrojenými rajčátky a čerstvou bazalkou.

  2. Pinsa ala foccacia

    450 kcal | 48 g S | 18 g B | 22 g T Pinsa 3x jinakPinsa 3x jinakPinsa 3x jinak

    Na základ na Pinsu nanes pesto a rozetři po celém povrchu. Posypej nastrouhaným parmazánem a dej péct do předehřáté trouby na 250 °C na 7 minut. Nakonec posyp rozmarýnem a zakapej olivovým olejem.

  3. Pinsa Prosciutto & Rukola

    730 kcal | 51 g S | 54 g B | 30 g T Pinsa 3x jinakPinsa 3x jinakPinsa 3x jinak

    Na základ na Pinsu nanes rajčatové sugo a rozetři po celém povrchu. Přidej nakrájenou mozzarellu a dej péct do předehřáté trouby na 250 °C na 7 minut. Na upečenou Pinsu nakonec naskládej prosciutto, nakrájená cherry rajčátka a čerstvou rukolu.

    Dobrou chuť.

  4. Tak kterou příchuť si připravíš jako první? Pinsa 3x jinak

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
23 Líbí se mi Uložit recept