Pojď si k večeři upéct pravou římskou pizzu. Tentokrát použij italskou pinsu romana. Jedná se o lehčí a oválnější verzi pizzy a vlastně je to taková střední cesta mezi focacciou a pizzou. Pinsu stačí vybombit podle svých chutí a dát na 7 minut do trouby.
A my tu pro tebe máme hned 3 inspirace!
Obsahuje 1 celá pinsa
- 730 kcal
- 51 g sacharidů
- 30 g tuků
- 54 g bílkovin
Ingredience
- 1 pinsa
- 20 g Vilgain Vegan Sugo Basilico
- 1 balení mozarelly
- 30 g parmazánu
- 60 g cherry rajčat
- čerstvá bazalka
- oregano
- 1 pinsa
- 20 g Vilgain pesta genovese
- 30 g parmazánu
- 1 špetka rozmarýnu
- olivového oleje
- 1 pinsa
- 20 g Vilgain Vegan Sugo Basilico
- 1 balení mozzarelly
- 1 balení prosciutta
- 60 g cherry rajčat
- rukola
Postup
-
Pinsa Margherita
620 kcal | 52 g S | 29 g B | 30 g T
Na základ na Pinsu nanes rajčatové sugo a rozetři po celém povrchu. Posyp oregánem, přidej nakrájenou mozzarellu a posypej nastrouhaným parmazánem. Dej péct do předehřáté trouby na 250 °C na 7 minut. Nakonec posyp parmazánem, rozkrojenými rajčátky a čerstvou bazalkou.
-
Pinsa ala foccacia
450 kcal | 48 g S | 18 g B | 22 g T
Na základ na Pinsu nanes pesto a rozetři po celém povrchu. Posypej nastrouhaným parmazánem a dej péct do předehřáté trouby na 250 °C na 7 minut. Nakonec posyp rozmarýnem a zakapej olivovým olejem.
-
Pinsa Prosciutto & Rukola
730 kcal | 51 g S | 54 g B | 30 g T
Na základ na Pinsu nanes rajčatové sugo a rozetři po celém povrchu. Přidej nakrájenou mozzarellu a dej péct do předehřáté trouby na 250 °C na 7 minut. Na upečenou Pinsu nakonec naskládej prosciutto, nakrájená cherry rajčátka a čerstvou rukolu.
Dobrou chuť.
-
Tak kterou příchuť si připravíš jako první?