Vykouzlit si doma pizzu jako z pravé italské restaurace ještě nikdy nebylo rychlejší.
Ze spíže vytáhnete náš základ na pizzu, který připravujeme jen z pěti kvalitních ingrediencí. Na něj naházíte vše, co máte na pizze rádi a šup s tím do trouby!
My jsme pro tentokrát zvolili snad tu nejznámější a nejjednodušší variantu – pizzu Margharietu.
Buon appetito!
1 porce obsahuje
- 644 kcal
- 96 g sacharidů
- 16 g tuků
- 29 g bílkovin
Na 1 porci
- 140 g Vilgain základu na pizzu
- 70 g Vilgain kečupu bez cukru
- 300 g rajčat
- 70 g mozzarelly
- 1 lžíce oregana
- bazalka
Postup
-
Troubu předehřejeme na 220 °C.
-
Základ na pizzu potřeme Vilgain kečupem bez cukru.
Navrch naskládáme na kolečka nakrájená rajčata, mozzarellu a zasypeme oreganem.
-
Pizzu pečeme v předehřáté troubě zhruba 7‑8 minut.
-
Podáváme s čerstvou bazalkou a sdílíme na Instagramu pod označením @aktinrecepty.