Margharitu nebo šunkovou pizzu známe všichni, ale co na ni zkusit dát barbecue omáčku a kuře? Tahle kombinace tě zaručeně dostane. Táhnoucí se sýr, vláčné žampiony i dokonale vychucené kuře je skvělá obměna od klasiky, co tě hezky zasytí. 🍕
1 porce obsahuje
- 489 kcal
- 47 g sacharidů
- 14 g tuků
- 42 g bílkovin
Na 2 porce
- 1 Vilgain těsto na pizzu
- 40 g BBQ omáčky
- 40 g Vilgain Vegan Sugo Basilico
- 200 g kuřecích prs ve vlastní šťávě
- 100 g mozzarella light
- 20 g cheddaru
- 50 g žampionů
- 1 špetka pizza koření
- 1 špetka listové petržele
Postup
-
Nejprve si předehřej troubu na 200 °C.
-
Těsto na pizzu polož na plech vyložený pečícím papírem a teď už vše jen navrstvi na sebe.
-
Nejdříve pomaž těsto rajčatovým sugem a BBQ omáčkou. Následně přidej natrhaná R2E kuřecí prsa a vše posypej kořením na pizzu.
Následně posypej nastrouhaným sýrem a přidej plátky žampionů.
-
Peč asi 8 minut.
-
Po upečení rozkrájej, posypej nasekanou petrželkou a vychutnávej!