Přesuňte se s námi do prosluněné Itálie s naší pinsou zdobenou burratou a pistáciemi. Tahle kombinace je sice trochu netradiční, věřte nám ale, že si na ní opravdu pochutnáte. Svoje pocity z toho nám nezapomeňte posdílet v komentářích nebo na Instagramu s označením @vilgainrecepty! :)
1 porce obsahuje
- 1 537 kcal
- 133,5 g sacharidů
- 81,3 g tuků
- 73,3 g bílkovin
Na 1 porci
- 1 základ na pinsu
- 200 ml rajčatového pyré
- sušený česnek
- sušené bazalky
- sůl
- pepř
- 1 mozzarella
- 1 burrata
- 100 g mortadelly
- 10 g pistácií
Postup
-
Připravíme si rajčatovou omáčku. Rajčatové pyré smícháme se sušeným česnekem, bazalkou, osolíme a opepříme. Následně natřeme na těsto na pinsu.
-
Posypeme potrhanou mozzarellou a dáme na 10 minut při 250 °C zapéct.
-
Na zapečenou pinsu vyskládáme mortadellu a potrhanou burratu. Celou pinsu posypeme drcenými pistáciemi.
-
A můžeme podávat. Tak dobrou chuť.