Pinsa s burratou a pistáciemi

Šárka Červinková
Šárka Červinková
20 min.
20 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Pinsa s burratou a pistáciemi

Přesuňte se s námi do prosluněné Itálie s naší pinsou zdobenou burratou a pistáciemi. Tahle kombinace je sice trochu netradiční, věřte nám ale, že si na ní opravdu pochutnáte. Svoje pocity z toho nám nezapomeňte posdílet v komentářích nebo na Instagramu s označením @aktinrecepty! :)

1 porce obsahuje 1 pinsa

  • 1 537 kcal
  • 133,5 g sacharidů
  • 81,3 g tuků
  • 73,3 g bílkovin

Na 1 porci

Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Pinsa s burratou a pistáciemiPřipravíme si rajčatovou omáčku. Rajčatové pyré smícháme se sušeným česnekem, bazalkou, osolíme a opepříme. Následně natřeme na těsto na pinsu.

  2. Posypeme potrhanou mozzarellou a dáme na 10 minut při 250 °C zapéct.

  3. Na zapečenou pinsu vyskládáme mortadellu a potrhanou burratu. Celou pinsu posypeme drcenými pistáciemi.

  4. A můžeme podávat. Tak dobrou chuť. Pinsa s burratou a pistáciemi

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
20 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________