Čongrády Játrová paštika

Čongrády Játrová paštika - zabijačková paštika s vytříbenou chutí
Čongrády Játrová paštika patří mezi klasicky připravované zabijačkové paštiky. Chuť jater a slaniny doplňuje čerstvě opražená cibule společně s muškátovým oříškem a majoránkou. Intenzivní chuť paštiky podtrhuje čerstvě namletý pepř. Paštika neobsahuje lepek a je tedy vhodná pro celiaky.
Výrobky Čongrády vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvořil Štefan Čongrády. Ten zúročil své zkušenosti z vesnických zabíjaček a začal vyrábět produkty s vyváženou chutí a ze skutečného masa. Tyto zkušenosti převzala jeho vnučka s manželem a dle této rodinné tradice připravují poctivé masné výrobky z přírodních ingrediencí. Celá výroba prochází pod jejich rukama a tím je tak zaručeno kvalitní zpracování a dosažen ten nejlepší možný výsledek. Maso pochází pouze od prasat z českého chovu.
Čongrády Játrová paštika v bodech:
- pravá klasická zabijačková paštika
- spojení chutí jater, slaniny, cibule a muškátového oříšku
- neobsahuje lepek
Ingredience
Vepřové sádlo min. 38 % (CZ), vepřová játra min. 30 % (CZ), vepřové maso min. 25 % (CZ), cibule, jedlá sůl, česnek, směs koření.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 2143 kJ / 516 kcal |
Tuky | 53 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Sacharidy | 1,7 g |
- z toho cukry | 0,2 g |
Bílkoviny | 8,8 g |
Sůl | 1,4 g |
Doporučení výrobce
- Před konzumací doporučujeme celý obsah konzervy promíchat.
Upozornění:
- Potravina.
- Skladujte v suchu při teplotě od 5–30 °C.
- Po otevření skladujte v lednici do 8 °C a spotřebujte do 2 dnů.