Michaela Dobi

Michaela Dobi

Holka s foťákem, činkou & hrnkem kávy. Se skříní plnou dobrot a vychytávek z Aktinu.

Oblíbené produkty

1 450 Kč
Vilgain Oversize Hoodie – mineral wash black
od 247 Kč 550 Kč
Vilgain Modal Terry Crop Halterneck Top – cocoa ⁠–⁠ froté modal crop top za krk z bezešvého chladivého materiálu
159 Kč 199 Kč
Vilgain Granola – perníček 400 g ⁠–⁠ poctivé kusy müsli a ořechů, zapečené ve velké clustery pro výživnou snídani
249 Kč
Vilgain Arašídové máslo BIO – křupavé arašídy 1000 g ⁠–⁠ 100% z jemně vzduchem pražených arašídů bez přidaného cukru, tuku a soli
od 219 Kč
Vilgain Sweet Nuts – Arašídy s kakaem ⁠–⁠ gurmánská másla s vysokým obsahem ořechů
Zobrazit více

Recenze

Stejně příjemný kousek jako legíny z této kolekce. Jemný, tenoučký materiál, který splyne s kůží. Moc mi vyhovuje, že pod top už nepotřebuji podprsenku. Vypadá krásně i na běžné nošení "do civilu".

Wow, nečekala jsem až tak příjemnej materiál super střih. Tyto legíny opravdu splynou s kůží a ani se nehnou. Nerolují se, nezařezávají a jsou úžasně hebký.

Perfektně křupavá, tak akorát sladká, s krásně čistým složením. Velký doporučuju!

Zobrazit více

@michaela.dobi

  • Michaela Dobi
    Michaela Dobi

    all day every day comfy in @vilgainczsk / @vilgain 🧸 Tak už fušují i do spodního prádla, ve kterým není jinak než pohodlně jako v bavlnce… ehm v bambusu – na něm to totiž celý stojí 🌿 Cokoliv hedvábně jemnýho, ideálně bezešvýho a funkčního… to je něco na mě, starýho úchyla přes materiály! 🤤🫶🏻 >> aktin.cz/dobi Btw. Jak dlouho se vydrží nepohnout váš pes? / #czechmade #sustainable #vilgain

    Zobrazit více
  • Michaela Dobi
    Michaela Dobi

    Jestli vám už vánoční cukroví leze i ušima, rozhodně o víkendu upečte tenhleten mokrej, vláčnej, kořeněnej jablečnej chlebíček 🍎 Nebo si aspoň uložte recept na později. Na těsto: • 250 g špaldové mouky • 30 g vanilkovýho proteinu • 50 g sladidla (použila jsem Sladič od Aktinu) • 1 balení kypřícího prášku do perníku • 1/2 ČL soli • 1 PL skořice • 2 jablka • 2 vejce • 200 ml kefíru • 2 lžíce jablečného octa • kůra z 1/2 citrónu Na krém: • 250 g ricotty • 250 g tvarohu • 1/4 citronové šťávy • 20 g sladidla Na jablíčka: • 5 g ghíčka • 1 jablko • 1 ČL skořice • šťáva z 1/2 citrónu Postup: • Troubu předehřejem na 180 °C. • Ve větší míse smícháme všechny sypký ingredience – mouku, protein, sladidlo, kypřicí prášek do perníku, sůl, skořici a citrónovou kůru. • Následně do mísy přidáme jablka rozmixovaná do konzistence předsnídávky, vejce, kefír, jablečný ocet a umícháme lehce tekutý těsto. • Těsto přelijem do chlebové formy vyložené pečicím papírem a pečem v předehřátý troubě 60 minut. • Mezi tím si připravíme krém důkladným vyšleháním všech ingrediencí. • V dalším kroku si připravíme jablka.
Njedřív je nakrájíme na drobné kostky. Následně na pánvi rozpálíme ghíčko. Jablka na něm opečem spolu se skořicí a  citrónovou šťáovou dozlatova. • Na upečenej a vychladlej chlebíček nanesem krém a ten potom posypem jablky. • Hotovej chlebíček dáme ztuhnout do lednice. Nejlepší je, jak už to tak bývá, druhej den 😌
 / #misavari #aktinrecepty #aktin #vilgain

    Zobrazit více
  • Michaela Dobi
    Michaela Dobi

    Nedávno jsem měla čest fotit kolekci @vilgain, kam patří i tyhle moje nejoblíbenější mikiny pod sluncem 🌞No nebyla to žádná velká náhoda, že jsem jednu při focení měla na sobě taky. Nenosím teď totiž skoro nic jinýho. Jen točím barvičky a pračka pere a pere 😅 A i když se nejvíc komfortně cítím v huňaté mikině pěkně schovaná za objektivem, na jednu fotku jsem se prohodila s modelínou. To dramatický světlo jsem musela zažít i z druhý strany haha. Mimochodem Vilgain mikča je super tip na vánoční dárek! Ať už od vás pro vás, nebo pro kohokoliv, kdo byl hodnej. Je totiž unisex, kvalitní a boží! 🤶🏻 / #vilgain #aktin #hoodie

    Zobrazit více
  • Michaela Dobi
    Michaela Dobi

    Pokud vám dochází tipy na zdravý večeře nebo obědy, tak to si rozhodně uložte tenhleten recept na křupavý květákový waffle 🤌🏻 Připravovala jsem je nedávno pro @aktinrecepty a samotnou mě překvapilo, že jsou i s úklidem hotový do patnácti minut ⏰ K chuti přijdou jako hlavní chod i jako příloha. Ingredience na 2 porce: ∙ 200 g květáku ∙ 30 g špaldové mouky ∙ 120 g mozzarelly ∙ 2 vejce ∙ sušená cibule, česnek, oregáno, bazalka, sůl Postup: ∙ Květák omyjeme, rozdělíme na menší růžičky a rozmixujeme najemno. ∙ Rozmixovaný květák přesuneme do větší misky a smícháme se zbylými ingrediencemi. ∙ Rozpálený wafflovač lehce potřeme olejem nebo ghíčkem. Připravený těsto v něm potom pečeme dokřupava. ∙ Tadá! // #misavari #aktin #vilgain #zdraverecepty

    Zobrazit více
  • Michaela Dobi
    Michaela Dobi

    Sváteční ráno, ovesnej lívanec & malej flashback do léta v podobě mangovo-marakujovýho jamu od @vilgain. Mňam! 😌 / #misavari #vilgain #dobryrano

    Zobrazit více
  • Michaela Dobi
    Michaela Dobi

    #mojekase ala citrónovo-makovej dort 🎂 ∙ 60 g Vilgain vloček ∙ voda ∙ 30 g snickerdoodle proteinu • mák ∙ šťáva z 1/2 citrónu ∙ tymián • lupínky z červený čočky ∙ domácí lemon curd ∙ fíky ∙ pistácie • arašídový máslo Většinu použitých propriet najdete na mým seznamu nezbytností aktin.cz/dobi 🙋🏻‍♀️ / #misavari #aktin #vilgain

    Zobrazit více
  • Michaela Dobi
    Michaela Dobi

    Září pro mě znamená hodně práce, ranec peněz utracených za svíčky, mikiny a nový boty, dýně v každým jídle… a taky zjištění, že už je říjen. Ale zpět k té dýni! 🎃 Tentokrát jsem ji spolu s voňavým kořením zamíchala do kynutýho těsta, ubalila z něj naducaný rolky a sepsala recept pro @aktinrecepty Tady ho máte. A fakt ho zkuste, jo? Ingredience na 8 rolek: Na těsto: • 100 ml mléka • 50 g ghíčka • 21 g droždí • 340 g hladký mouky • 50 g sladidla • 1/2 ČL soli • 1 ČL skořice • 1 ČL muškátovýho oříšku • 1 ČL zázvoru • 120 g dýňovýho pyré Na náplň: • 100 g arašídovýho másla • 1 PL skořice • 20 g kokosovýho cukru Na polevu: • vanilkovej pudink Postup: ∙ Dýni předem upečeme nebo uvaříme do měkka, vydlabeme a dužinu rozmixujem v hladký pyré. ∙ V menším hrnci lehce zahřejeme mléko a roztopíme v něm ghíčko. Pozor! Směs nesmí začít vařit, jinak těsto nevykyne. ∙ Směs přelijeme do velký mísy, rozdrolíme v ní droždí a necháme ho aktivovat po dobu asi 10 minut.  ∙ V jiný míse mezi tím smícháme mouku, sladidlo, sůl a koření. Tuto sypkou směs potom postupně přimícháváme ke kvásku a následně přidáme i dýňový pyré. Těsto zpracujeme do bochánku, mísu přikryjeme fólií a necháme kynout asi hodinku. Objem těsta by se měl přibližně zdvojnásobit. ∙ Zatímco těsto kyne, připravíme si náplň smícháním všech potřebných ingrediencí. ∙ Nakynutý těsto rozválíme na pomoučený ploše do obdélníku. Povrch potřeme náplní a od kraje těsto opatrně srolujeme. Poté jej nakrájíme na jednotlivý rolky o šířce 4–6 cm. ∙ Rolky naskládáme do pekáče vyloženýho pečicím papírem a povrch potřeme rozpuštěným ghíčkem. Zakryjeme fólií a necháme na teplým místě ještě asi 15 minut kynout. ∙ Vykynutý rolky pečeme 30–35 minut v troubě předehřátý na 175 °C. ∙ Po vychladnutí na rolky naplácáme pudink a hurá na ně! / #misavari #aktin #vilgain #aktinrecepty

    Zobrazit více
  • Michaela Dobi
    Michaela Dobi

    Tyhle kousky z nový kolekce od @vilgain jsou tak moc skvělý, až mi nejspíš nejsou přány. Hned při prvním vynesení do ulic mě nějakej neřád ušpinil kurkumou. Při druhým polil kávou. Sláva odstraňovačům skvrn! ☺️ / #vilgain #aktin #ootd

    Zobrazit více
  • Michaela Dobi
    Michaela Dobi

    Když jsem dofotila tyhle nepečený řezy ala čízký dort pro @aktinrecepty, nabalila jsem je s sebou do gymu jako potréninkovku ⚡️ No zaprášilo se po nich rychleji, než se stihl dojet workout 😁 Takže dobrý! Zkuste je taky. Na korpus: * 200 g nej granoly na světě (aktin.cz/dobi) * 50 g ghíčka * 2 PL čekankovýho sirupu Na krém: * 500 g tvarohu * 250 g ricotty * 1 balení želatiny * šťáva z 1/2 citrónu * 50 g sladidla * 30 g vanilkovýho proteinu Na polevu: * 250 g mražených borůvek * 1/2 citronový šťávy * 10 g chia semínek Postup: * Granolu na korpus můžem rozdrtit přímo v pytlíku nebo ji hodíme do mixéru a lehce rozmixujem.  * Ke granole přidáme rozpuštěný ghíčko a čekankový sirup. Promícháme a vytvoříme základ, který přesunem na plech (22x16 cm) nebo do pekáčku vyloženýho pečicím papírem a rovnoměrně jím pokryjem celý dno. * A teď se vrhnem na přípravu krému - ve větší míse spolu smícháme tvaroh ricottu, citronovou šťávu, sladidlo a protein. Do jiný mísy nasypem obsah sáčku želatinovýho ztužovače, přidáme 100 ml vlažné vody a metličkou intenzivně mícháme asi půl minutky. Ihned po částech přidáváme krém a důkladně promícháme, aby se všecko spojilo. * Hotový krém nanesem na granolový korpus. * Pokud používáme mražený borůvky, necháme je předem lehce povolit. Borůvky dáme do hrnce nebo na pánev a ohříváme na mírným plameni. Ale bacha, nechcem je rozvařit! Přidáme citrónovou šťávu, chia semínka a odděláme z plamene. Počkáme, dokud chia semínka nevytvoří marmeládovou konzistenci a následně směs nanesem navrch krému. * Hotový dílo dáme ztuhnout do lednice minimálně na 2 hoďky. Idylka je vydržet přes noc, aby se všecky ingredience a chutě pořádně propojily. * A pak už jen dobrooou! / #misavari #aktinrecepty #aktin #vilgain

    Zobrazit více
  • Michaela Dobi
    Michaela Dobi

    Byla jsem tehdá ještě u toho, když se v Aktinu ušila první myšlenka na vlastní kolekci oblečení. Cíl byl tenkrát celkem přemrštěnej — nabídnout co nejkvalitnější kousky za co nejpřijatelnější cenu. A asi proto to tak dlouho trvalo, haha 😬 Od první myšlenky sice uteklo už dobrých pár pátků, ale týýjo! Oni to fakt dotáhli. A navíc na jedničku s hvězdičkou! No nestačila jsem se divit, když jsem se do týhle mikči poprvý navlíkla. Měkká jako polštářek, hebká jako čerstvě oholený nohy, bavlněná a taaak pohodlná! Kdybych si na pustej ostrov mohla vzít jen jeden kus oblečení, byla by to stopro mikina. Nebo maxi šaty... podle toho, jaký by tam bylo počasí, žejo 🙂 To jsem totiž 1000% já, podle čehož taky vypadá má skříň, kde jsou tyto dva kousky zastoupený po kvantech 🙈 No a nevěřím, že to píšu, ale... až se trochu ochladí, tahle nová mikča jim asi bude královat. Dokonce šoupne na zadnější ramínka i moje milovaný Odivi kousky. Konec ódy o mikině 😅 Nebo vlastně ještě ne. Ráda bych totiž dodala, že ji najdete na mým seznamu oblíbenců aktin.cz/dobi. Tam má stejně čestnej flek jako u mě ve skříni. / @aktin @vilgain #aktin #vilgain

    Zobrazit více
  • Michaela Dobi
    Michaela Dobi

    Olala! Pizza Margharieta připravená blbuvzdorně, ve třech krocích a maximálně do 10 minut 🍕 1. Troubu rozpal na 220 °C. 2. Ze spíže vytáhni #lifehack v podobě Vilgain základu na pizzu se super čistým složením (aktin.cz/dobi). 3. Potři ho rajčatovým protlakem, schovej pod plátky rajčat a mozzarelly, posyp oregánem, bazalkou a šup s tím do trouby na 7-8 minut. Buon appetito! 🤌🏻 // #misavari #aktin #vilgain

    Zobrazit více