Vilgain Těsto na pizzu – pro přípravu domácí italské pizzy, pouze 5 přírodních ingrediencí
Vilgain Těsto na pizzu – pro přípravu domácí italské pizzy, pouze 5 přírodních ingrediencí
Ostatní nakupují společně
Udělej si vlastní pizzu z italského těsta za pár minut
S Vilgain® brandem se snažíme usnadňovat cestu ke kvalitnímu jídlu z přirozených surovin a tohle těsto je přesným příkladem takového food hacku. Pizza s ním vezme tak málo času a tak skvěle chutná, že si budeš říkat “Kde tohle těsto bylo celý můj život?!” Navíc se díky nové technologii výroby netrhá a skvěle drží tvar.
Pizza za 10 minut i s pečením
Postup je jednoduchý. Přidej na těsto ingredience dle libosti a zapeč je spolu v troubě na 220 °C po dobu 7 - 8 min.
Rozbalíš obal
Přidáš co chceš
– 2 min –
7 - 8 min pečeš v troubě na 220° C
– 8 min –
Máš hotovo
– 10 min –
Čisté a jednoduché složení z přírodních ingrediencí
Základ tvoří pouze 5 přírodních ingrediencí bez jakýchkoliv konzervantů, barviv a dochucovadel pro co nejlepší chuť a výživovou hodnotu.
Alternativní příprava
na pánvi nebo jako turecký chléb
Pokud nemáš troubu nebo se ti ji nechce zdlouhavě nahřívat, těsto s toppingem můžeš dát na pánev, přikrýt ji poklicí a zapéct dokud nebudou okraje příjemně zlatavé. Pokud nemáš ani pánev, náš Pizza base si můžeš vychutnat jenom tak syrový, například k polévce, místo tortilly nebo s pomazánkou.
Jaký je rozdíl mezi našimi pizzami?
Ačkoliv to tak na první pohled nevypadá, nějaké rozdíly mezi našimi základy přeci jen existují. A to (kromě očividného rozdílu ve tvaru) hlavně v typu použitých mouk, a tedy i jejich následné struktuře a stravitelnosti.
Vilgain® Těsto na pizzu | Vilgain® Těsto na pizzu grande | Vilgain® Těsto na pinsu | Vilgain® Bezlepkové těsto na pizzu |
Tvar |
Tvar |
Tvar |
Tvar |
kulatý | kulatý | podlouhlý oválný až obdélníkový | kulatý |
Velikost |
Velikost |
Velikost |
Velikost |
průměr 25 cm | průměr 32 cm | rozměry 35 x 19 cm | průměr 30 cm |
Struktura |
Struktura |
Struktura |
Struktura |
tenčí a křupavá | více nadýchaná, měkká uvnitř a křupavá na povrchu | více nadýchaná, měkká uvnitř a křupavá na povrchu | tenčí, lehce nadýchaná a křupavá |
Použitá mouka |
Použitá mouka |
Použitá mouka |
Použitá mouka |
pšeničná a semolinová | pšeničná, sójová a rýžová | pšeničná, sójová a rýžová | bezlepková pšeničná, pohanková a kukuřičná |
Doba kynutí |
Doba kynutí |
Doba kynutí |
Doba kynutí |
standardní doba kynutí | dlouhé pomalé kynutí | dlouhé pomalé kynutí | dlouhé pomalé kynutí |
Zpracování |
Zpracování |
Zpracování |
Zpracování |
strojové | ruční | ruční | ruční |
Způsob pečení |
Způsob pečení |
Způsob pečení |
Způsob pečení |
elektrická pec | pec na dřevo | pec na dřevo | elektrická pec |
Koupit | Koupit | Koupit | Koupit |
Ingredience
Pšeničná mouka (53 %), voda, semolinová mouka (pšenice) (9 %), extra panenský olivový olej (6 %), sůl, sušený kvásek (pšenice).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení výrobku. Výrobek může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Kalorické tabulky
Průměr: 24 cm (+/- 1,5 cm)
100 g | 140 g (1 plátek) | |
Energetická hodnota | 1187 kJ / 282 kcal | 1662 kJ / 395 kcal |
Tuky | 6,3 g | 8,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,2 g | 1,7 g |
Sacharidy | 47 g | 66 g |
- z toho cukry | 6,8 g | 9,5 g |
Vláknina | 3 g | 4,2 g |
Bílkoviny | 7,7 g | 11 g |
Sůl | 1 g | 1,4 g |
Doporučení výrobce
- Lze konzumovat syrové, bez tepelné úpravy.
- Návod k přípravě:
- Předehřejeme troubu na 220 °C. Pečeme na pečícím papíře po dobu 7‑8 minut. Doba pečení se může lišit v závislosti na vaší troubě a přísadách, které na pizzu zvolíte.
- Pizzu je možné připravit také za pomoci pánve.
Upozornění
- Potravina.
- Baleno v ochranné atmosféře.
- Uchovávejte v chladu, suchu a temnu.
- Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2‑3 dnů.
- Vilgain s.r.o. (dříve Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dříve Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.
Oblíbené alternativy
Ostatní nakupují společně
Jak produkt používají ostatní
I ty se můžeš objevit v galerii @Vilgain zmínkou na svém instagramu.