Vilgain Těsto na pizzu – pro přípravu domácí italské pizzy, pouze 5 přírodních ingrediencí
Vilgain Těsto na pizzu – pro přípravu domácí italské pizzy, pouze 5 přírodních ingrediencí
Ingredience
Pšeničná mouka (53 %), voda, semolinová mouka (pšenice) (9 %), extra panenský olivový olej (6 %), sůl, sušený kvásek (pšenice).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení výrobku. Výrobek může obsahovat stopy sóji.
Ostatní nakupují společně
Udělej si vlastní pizzu z italského těsta za pár minut
S Vilgain® brandem se snažíme usnadňovat cestu ke kvalitnímu jídlu z přirozených surovin a tohle těsto je přesným příkladem takového food hacku. Pizza s ním vezme tak málo času a tak skvěle chutná, že si budeš říkat “Kde tohle těsto bylo celý můj život?!”
Pizza za 10 minut i s pečením
Postup je jednoduchý. Přidej na těsto ingredience dle libosti a zapeč je spolu v troubě na 180 °C po dobu 4 - 5 min.
Rozbalíš obal
Přidáš co chceš
– 3 min –
4 - 5 min pečeš v troubě na 180° C
– 7 min –
Máš hotovo
– 10 min –
Čisté a jednoduché složení z přírodních ingrediencí
Základ tvoří pouze 5 přírodních ingrediencí bez jakýchkoliv konzervantů, barviv a dochucovadel pro co nejlepší chuť a výživovou hodnotu.
Alternativní příprava na pánvi
Pokud nemáš troubu nebo se ti ji nechce zdlouhavě nahřívat, těsto s toppingem můžeš dát na pánev, přikrýt ji poklicí a zapéct dokud nebudou okraje příjemně zlatavé. Bude stačit 3 - 6 minut dle pánve a intenzity tepla.
Průměr: 25 cm (+/- 1,5 cm)
100 g | 140 g (1 plátek) | |
Energetická hodnota | 1187 kJ / 282 kcal | 1662 kJ / 395 kcal |
Tuky | 6,3 g | 8,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,2 g | 1,7 g |
Sacharidy | 47 g | 65,8 g |
- z toho cukry | 6,8 g | 9,5 g |
Vláknina | 3 g | 4,2 g |
Bílkoviny | 7,7 g | 10,8 g |
Sůl | 1 g | 1,4 g |
Ingredience
Pšeničná mouka (53 %), voda, semolinová mouka (pšenice) (9 %), extra panenský olivový olej (6 %), sůl, sušený kvásek (pšenice).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení výrobku. Výrobek může obsahovat stopy sóji.
Doporučení výrobce
- Návod k přípravě:
- Předehřejeme troubu na 220 °C. Pečeme na pečícím papíře po dobu 7-8 minut. Doba pečení se může lišit v závislosti na vaší troubě a přísad, které na pizzu zvolíte.
- Pizzu je možné připravit také za pomoci pánve.
Upozornění
- Potravina.
- Uchovávejte v suchu a temnu.
- Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte 2-3 dnů.
- Ošetřeno ethylalkoholem.
- Vilgain s.r.o. (dříve Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dříve Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.
Oblíbené alternativy
Ostatní nakupují společně
Jak produkt používají ostatní
I ty se můžeš objevit v galerii @Vilgain zmínkou na svém instagramu.