Pokud pizze hawaii říkáte ano, udělejte teď malou změnu a místo ananasu dejte na pizzu broskev nebo nektarinku, která vám chuť lehce pozemní a ozvláštní. Navíc její sladkost a šťavnatost povznese pizzu na novou úroveň, kterou určitě musíte vyzkoušet!
1 porce obsahuje
- 212 kcal
- 20 g sacharidů
- 10 g tuků
- 10 g bílkovin
Na 8 porcí
- 1 balení Vilgain základu na pizzu
- 2 balení mozarelly
- 100 g broskví
- himalájská sůl
- pepř
- čerstvá bazalka
- avokádový olej
Postup
-
Mozarellu a broskev nakrájíme na plátky a poukládáme je na základ na pizzu.
-
Připravenou pizzu s ovocem a sýrem lehce postříkáme olejem, osolíme, opepříme a přidáme nasekanou bazalku.
-
Pizzu dáme péct na 190 °C asi 30 - 40 minut.
-
Přidáme čerstvou bazalku, nakrájíme na osminky a můžeme podávat. Tak dobrou chuť!